Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MCjedzonkooooo

Mcdonalds...Kto pracował mam pytanie odnosnie jedzenia..

Polecane posty

Gość MCjedzonkooooo

Lubie kanapki kurczakburgier i chesburgier chyba tak to sie pisze nie wazne ta pierwsza jest drozsza bo chyba ok 7 zl a ta druga jest z takim ostrym sosem mi bardzo smakuje za 3 zl..co o tym sadzicie co jest do tego dodawane?

Gość Fifeczka z Warszawy
Nasienie pracownika :-(

Gość jestes coollllll
nasienie kierownika :-P

Gość MCjedzonkooooo
nie nie nie chesbyrgier pomylilo mi sieczyt.(czyt. matcziken) nie wiem jak sie pisze

Gość MCjedzonkooooo
wypowie sie ktos na poziomie?

Gość MCjedzonkooooo
ktos zna odp jakis pracownik moze sie wypowie?

Gość fuuuuuuuuj
wlasnei ludzei ci na poziomie odpowiadaja. Tam jest syf mieso juz obślizgle, podpsute, zasmierdle, bardzo czesto sperma i slina znajduje sie w kanapkach i szejkach. A ty zachwycasz sie tym jedzeniem gownianym :0

Gość MCjedzonkooooo
jednak nie ma tu nikogo inteligentnego? Nie zachwycam sie tylko te kanapki mi smakuja i chcialam zapytac pracownika jak sie to wszystko odbywa a ty zapewne nim nie jestes bo jak wiac po wpisie nie umiala/lbys sie wyslowic przy kliencie

Gość Uciekiniejka z pracy
Ja tam racowalam i jak komuc klient nie podpasowal to zamawialo sie "specjalna" kanapkne wlsnie z mela lub nasieniem

Gość MCjedzonkooooo
to powiedz mi chlopcy zamiast pracowac trzepali sie? nie wierze przeciez tam zawsze jest duzo pracy a moze w sloiku przynosili?

Gość fuuuuuuuuj
Z wysławianiem nie mam akurat problemu. Ale fakt do Maca nie zaglądam i mam za wysokie wykształcenie by obsługiwać plebs jedzący w macu to świństwo.

Gość MCjedzonkooooo
wykrztalcenie nie swiadczy o inteligencji czlowieka...teraz placisz i wymagasz....nawet babcie po 60 chodza na studia teraz nie jest to zaden wyczyn isc zdac egzaminy to pikus

Gość fuuuuuuuuj
Tak, ale o inteligencji na pewno świadczy to czym się człowiek żywi. Mądrzy ludzie nie jadają śmieci serwujących w Macu. Chcesz się jakiegoś syfu nabawić to smacznego.

Gość MCjedzonkooooo
to co jemy swiadczy o naszej inteligencji?A to ciewawe motto na zycie...I to jest wlasnie dowod, ze na studia chodza ludzie ktorzy sa na minusie

Gość fuuuuuuuuj
Jeśli ktoś świadomie wrzuca w siebie syf to raczej nie jest zbyt mądrym człowiekiem. Ale nie ma co dyskutować. Chcesz to się truj tym świństwem 🖐️

jako przyszly technolog zywnosci doradzam-nie jedz tego są tam dodawne dodatki do zywnosci ktore spowalniają metabolizm i powoduje tycie

Gość Majka291
moja ulubiona kanapka - pikantny kurczakoburger oni tam nie mają czasu żeby cokolwiek dodawać, przecież robią te kanapki na widoku

Gość magdacc
czasem mozna dodać do jedzonka krowiego placka :)

Gość brr nie wime jak mozna jesc
w maku, slodkawe i mdle rozciapcaine bulki... Oo juz nie chodzi o to czy dodaje troche "Od siebie" czy nie, ale ten smak jest.... omg brrrr

mcjedzonko -w kanapkach jest miedzy innymi benzoesan sodu (w dużych ilosciach) plus jakieś 10 innych dodatkow zywn.

Ślina pracowników i same sztuczne składniki. Okropność ;/ Czy zastanawialiście się kiedyś kiedy i w jakich okolicznościach umrzecie? To co teraz robisz, co jesz, jak i gdzie pracujesz ma wpływ na Twoje życie i śmierć. Poznaj datę śmierci wypełniając test na stronie: http://smierc.org

Gość he he he
czasem plujemy do srodka jak nas klient podkorwi a kolega naszczal do ogorkow i potem na kazdy hamburger kladl ha ha ha .bo to kierownictwo w mc sami idioci,raz jakas damulka zareklamowala hamburger bo co nie pasowalo i musialem nowy zrobic to harklem jej do srodka takiego zielonego,wpierdalala a mysmy radoche mieli :D

Gość do he he he
zycze ci zeby ciebie spotkalo cos podobnego, zeby ci ktos nacharchal albo sie spuscil do zarcia i zebys wpierdalal to z bloga nieswiadomoscia!! jak moze czlowiek drugiemu czlowiekowi takie swinstwo zrobic?!

Gość MCjedzonkooooo
nie rozumiem jak mozna tak pracowac...

Gość klop klop
jaki pan taki kram :D:D:D

Gość aaaaaaafily
kiedys pracowalam przez wakcje w macu i o zadnym charkaniu itp nie bylo mowy