Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MCjedzonkooooo

Mcdonalds...Kto pracował mam pytanie odnosnie jedzenia..

Polecane posty

Gość aaaaaaafily
jak sie jest małolatem to robiło się praktycznie wszystko żeby hajs zarobić na wakcje

Gość aaaaaaafily
Ile ja w tych czasach palek obciągnąłem.... Ale hajs był :classic_cool:

Gość scfana
Wszystko mozliwe, moze i pluja albo sie spuszczaj, dlatego nie jadam juz w McD, za to wczoraj sama zrobilam sobie ala cheezburgera, tzn nie wygladal, ale tak smakowal, identyko. Nie wygladal, bo zamiast bulki mialam mieciutkiego rogalika, do tego dodalam pokrojony w grube plastry kotlet mielony, na to plastry ogorka i ser ementaler, wlozylam na 2min do mikrofali. Ludzie, niebo w gebie. Musze znowu zdobyc te skladniki i zrobie sobie uczte, i jeszcze roztopie lody waniliowe i bede miala milkszejka:D:classic_cool:

Gość nie martw sie autorko!
ja wam powiem tak "czego oczy nie widza tego sercu nie zal" uwielbiam to wszawe zarcie z MC i od czasu do czasu je jadam, taka prawda ze w zwyklym chlebie czy innych produktach zywnosciowych jest pelno substancji sztucznych, nie bronie tego jedzenia z MC bo wiem ze jest strasznie chemiczne, mimo to niesamowicie mi smakuje i je jem, i jakos od tego nie utylam ;) (moze dlatego ze rzadko jem)

Gość pracownica mcd
zadne plucie i sikanie nie ma tam miejsca. bulka idzie do tostera, mieso do oleju (w przypadku mc chickena) albo na grilla (cheeseburger), na bulke ida skladniki i tyle.

Gość McDonald'ssss
Nie wydaje mi się, żeby pracownicy mieli czas na takie głupie zabawy. A jesli, to trudno, śliną się nie otrujesz, a co z oczu, to z serca :) Raz na jakiś czas można zjeść, nie przesadzajmy, że jeśli ktoś zje jedną kanapkę raz na miesiąc, to już zrujnuje sobie zdrowie. Szczególnie, jeśli na codzień odżywia się racjonalnie. A chodziło Autorce chyba o McChicken i Kurczakburger, zwany w w moim osiedlowym McDonald's Pikantem :D

Gość rozmowa23456
ja od czas do czasu libiłam zjeść w MC cheesburgera, albo lody śmietankowe czy białą kawkę bo należę do tych osób co chcą przytyć, ale klka miesięcy temu wybrałam się na moją ulubioną kanapkę, ponieważ z uczelni na dworzec mam MC podrodze, ale na drudzi dzień musiałam odchorować swoje bardzo mi było po tym niedobrze, także więcej już nie pójdę tam zjeść. A ten technolo... co spowalnia metabolizm, żeby przytyć.

Gość intern***
HI KUZYN MA PRACE W MEKU TO CO OPOWIADA PRZECHODZI LUCKIE POJECIE!!!!!!!!!!!!!! JAK COS SPADNIE NA PODLOGE JEST DALJ UZYWANE ZEBY ODPADU NIE BYLO RZECZY PRZETERMINOWANE UZYWAJA NOTORYCZNIE;CHYBA JAK KONTROLA MA PRZYJSC TO WYWALAJA WSZYSTKO.do bulek wkladaja paznokcie, pluja a raz naewt wsadzili pokruszone tabletki na przeczyszczenie jak gostek zareklamowal jedzenie.ja omijam szerokim lukiem ten bajzel:D

Gość McDonalds jedzenie dla psów
Witam odradzam wszystkim którzy nie chcą się zatruć ( nazwijmy to jedzeniem z maka ) pies by tego pewnie nie ruszył śmierdzące mięso z kota ogórki w gnoju kiszone na wieś mackach i nie wiadomo co jeszcze a ludzie się zabijają nawet kawa niesmakuje jak kawa tylko jak muł z jeziora zalany wrzątkiem i mlekiem albo wydojonymi jajami kierownika zmiany NIGDY WIĘCEJ JEDZENIA W McDONALDS