Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewiedząca1991

omdlnie

Polecane posty

cześć wczoraj zemdlałam do dzisiaj myślałam że to przez te ostatnie dni były ciężkie ale zrobiłam badania i dowiedziałam sie że jestem w 7 tygodniu ciąży szok tymbardziej że wychodze za maż za niecałe 2 miesiące ale dobrzy że chociaz uurodze po slubie i te omdlenia lekarz powiedział że są one uwarunkowanie genetycznie to znaczy że powinnam na siebie uważać a czy na ślubie będzie coś widać brzuszek ślub jest 13 sierpnia

Gość maderkesa
gratulacje!! nic nie bedzie widać

Gość jkghfj
w 7 tygodniu? czyli mialas normalnie okres? masz 20 lat i juz bierzesz slub? Mam tyle samo, ale nie chcialabym jescze dziecka;/ slub owszem ale nie mamy na tyle pieniedzy jeszcze zeby dac sobie rade, jestem ze swoim facetem 2,5 roku dopiero:)

spóżniał mi sie troche ale myślałam że to wina stresu przygotowań wiesz my znamy sie jeszcze z lo i mysle że na slub niejest zawcześnie i niepomyślcie że sie chwale ale moi rodzice są doś zamożni i pieniądze to nieproblem a dziecko to dar od boga niebyło planowane ale nieusune będzie babcia choć dość młoda bo mama ma dobiero 42 lata i zawsze można wynająć opiekunke a studiów niezamierzam przerywać choć prace i tak dostane w firmie mojego ojca studiuje architektóre myśle że sie ułoży chce tylko wbić sie w sukienke choć dużo ćwicze a czy w ciąży powinnam przestać sorry za błędy spieszyłam sie

Gość jkghfj
nie wiem, nigdy nie bylam w ciazy, najlepiej zapytaj lekarza o wszystko czego nie wiesz. On napewno odpowie na wszystie Twoje pytania i powie jak masz o siebie zadbac. Spoznial Ci sie okres ale wkoncu go dostalas czy nie? Wiesz ja mam takie schizy zawsze ze nie dostane, ze pewnie jestem w ciazy;/ moge zapytac w jaki sposob wpadliscie? tzn czy pekla gumka moze czy wogole jej nie bylo? ile chlopak ma lat?

Gość jkghfj
a jesli chodzi o to czy bedzie widac to trudno powiedziec bo to chyba u kazdej kobiety jest inaczej. Nawet jesli bedzie to napewno nie duzo, nie przejmuj sie, wazne ze sie kochacie i naprawde chcecie tego dziecka. Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze ze bierzesz juz slub:) gratuluje:)

Gość jkghfj
rodzice i chlopak juz wiedza?

nie niedostałam okresu a dziś sie dowiedziałam że jestem w ciąży i niezabezpieczaliśmy sie my traktujemy dziecko poprostu jak dar nie robimy nic na siłe żeby dziecka niebyło lub żeby sie pojawiło poprostu dziecko jest darem i czeba na nie cierpliwie czekać

Gość jkghfj
no jak tak to super:) szczescia zycze:) a nie napisalas mi wkoncu ile ten twoj facet ma lat? pewnie starszy skoro wczesnie slub?

Gość jkghfj
i wiesz co ciezko bedziesz miala sobie poradzic jak bedziesz chciala studiowac, musisz miec kogos kto zajmie sie dzieckiem

Gość pszędza
no to szkoda kurva że sie nie nauczyłaś pisdo ortografii w szkole i na uczelni :O marne prowo nie ma aż takich debilek na świecie