Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariola9999

Ile lat mógłby być od was młodszy wasz facet

Polecane posty

Gość mariola9999

Jaką granicę max dopuszczacie? Ile macie lat?

Gość nie martw sie autorko!
mam 22 lata max 20,21 ale to 20 to juz bym sie zastanowila ;) wolalabym miec starszego generalnie, a Ty autorko?

Nigdy się nad tym nie zastanawiałam, bo różnie w życiu bywa, ale jeśli miałabym wybierać to tylko starszy

Gość niezaspokojona koteczka
ani jednego lata ,ani jednej wiosny :classic_cool:

Gość Do 10 lat młodszy może być.
Dopuszczam możliwość związku z do 10 lat młodszym. A tylko do seksu to może być większa różnica. Mój obecny facet jest młodszy 5 lat i to jest akurat.

Gość mariola9999
ja to nie wiem, może i chyba 2 lata choć nie wiem czy to nie za dużo, ale ostatnio moja znajoma powiedziała mi o tym jak mając 20 lat (a obecnie ma 22, ja 21) "chodziła" z 15 czy 16-latkiem. I czasem wydaje mi się że to ja jestem trochę ograniczona że nie dopuszczam za bardzo tych młodszych i wydaje mi się że 2 lata to już masa czasu, tak zostałam jednak wyhowana że jak facet to stasrzy. Czy jestem ograniczona? Więkoszć mych koleżanek ma afcetów stasrzych albo w swoim wieku ale jak to jest wśród ludzi jaka jest norma chdozenia z młodszym?

hm....najmłodszy mój był fakt z innego rocznika ale różnica kilku miesięcy... Nie dopuszczam do siebie myśli młodszego faceta ale nie można nikogo przekreślac bo ma mniej lat... pełnoletni na bank by musiał byc... może 21? eh i tak wole starszych...ewentualnie rówieśników...

Gość uyhkiyuoioyu
Widzę, że kobiety tu są sceptycznie nastawione, ale młodszy jest lepszy. Prawie wszystkie moje koleżanki już się porozchodziły ze swoimi starszymi facetami, a my jesteśmy już zaręczeni, więc nie ma co narzekać. Z tym, że kobieta musi być ładna i coś sobą reprezentować jak chce młodszego.

Gość marze na
Mój obecny jest 8 lat młodszy:)mniam.

Gość mariola9999
hm a myślicie że jak facet jest młodszy to jakb wymaga od kobiety aby była odpicowana , żeby też wyglądała na młodszą niż jest? Ja mam 21 lat ale jakoś tak mam że zawsze wyglądałam na starszą i poważniejszą niż jestem, czy to mógłby być problem? Bo jest taka opinia że jak facet młodszy to dziewczyna powinna być już nienaganna

Gość marze na
Mój tego nie wymaga,może dlatego że zawsze mu sie podobałam i odpicowana i jak miałam gorączkę.. Nie odmładzam się na siłe,chociaz wygladam na młodsza niz mam,i ubieram sie raczej nie na swój wiek;)

Gość do mariola9999
Na starszą możesz wyglądać, ale musisz być po prostu ładna i dbać o siebie. Niejedna 30-stka jest ładniejsza od nastolatek, mimo że widać, że jest od nich starsza.

Gość mariola9999
wiesz, do tych "ładnych" też nie należę, ale mogę za to o siebie zadbać

Gość 34erere
mam 16lat więc nie mógłby być młodszy bo młodsi ode mnie to są jeszcze dzieci