Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annosława

JAK UDEKOROWAĆ SALĘ??!!

Polecane posty

Sala jest w opłakanym stanie. Poszukuję dekoratora, który pomoże nam wyjść z opresji tj. zajmie się KOMPLEKSOWĄ dekoracją ścian, sufitu, stołów, krzeseł... po prostu wszystkiego. Sala mieści się ok 40 km. od Lublina. Może może ktoś polecić naprawdę dobrą firmę? Za pomoc z góry dziękuję :)

Gość ślubniczka
i własnie dlatego ja robię w lokalu, za 160zł za 2dni,

Gość klop klop
Usługi dekoratorskie S tudio Dekoracji jest firmą zajmującą się profesjonalnie kompleksowymi usługami dekoratorskimi w zakresie dekoracji sal, samochodów oraz kościołów. W naszych pomysłach wykorzystujemy elementy balonowe, kwiatowe oraz materiałowe. Ponadto zajmujemy się sprzedażą, produkcją jak i wypożyczaniem szerokiej gamy artykułów niezbędnych do przystrojenia każdej uroczystości ślubnej jak i innych imprez okolicznościowych. Studio Dekoracji ul. Głęboka 10, lokal 38, Lublin tel. (081) 441 28 79 (więcej danych kontaktowych...)

Gość klop klop
ane kontaktowe Dekored... Adres Lublin Telefon (081) 502 05 06, 604 519 112 E-mail edyta@dekored.pl WWW www.dekored.pl

Gość klop klop
Dekoracje sal weselnych Lublin, Lublin Data dodania ogłoszenia: 2011-04-09 Miasto: LublinCena: do uzgodnienia W naszej ofercie znajdziecie Państwo m.in. : - dekoracje sal weselnych, kościołów - dekoracje pleneru - kompozycje kwiatowe na samochody ślubne - bukiety dla Panny Młodej i Druhny - biżuterię kwiatową - artystyczne dekoracje stołów - kosze kwiatów dla Rodziców - dekoracje świecami Więcej informacji na www.jmdekoracje.pl Zapraszam Imię / Firma: JMdekoracje Joanna Miszczuk Strona WWW: www.jmdekoracje.pl Adres: al Warszawska 147 Telefon: E-mail:

Gość Naciągana ta reklama
I wątek do skasowania. Brzydka sala i od razu firma z Lublina. Jeszcze tylko cennika brakuje, ale wiadomo, nie wolno ludzi na samym początku straszyć.

Akurat te firmy mnie nie interesują... do jednej z nich wystosowałam maila już jakiś czas temu i do dziś nikt nie był łaskaw mi odpisać. Zastanawiam się, czy nie wziąć się za tą dekorację sama, ale wtedy koszta chyba będą większe :/

Gość gość
Odświeżę wątek :) jedno jest pewne, balony to dzisiaj kicz nad kicze :) Aby zaoszczędzić na dekoracjach można wybrać salę, która jest już sama w sobie klimatyczna. Wiele lokali jest np. w stylu wiejskim. Mi się podoba coś takiego, ale dla niektórych wydaje się dosyć dziwne spożywanie posiłku w towarzystwie zawieszonych chomąt ;P byłam raz na weselu w Sonatinie pod Lublinem, tam również sala była zaprojektowana tak, by nie trzeba było dodatkowych dekoracji. Dzisiaj to już prawie standard.

Gość gość
Tak Sonatina ma ładne wnętrze :) a co do wiejskich klimatów to Siwy Dym jest bardzo w klimacie wiejskim. Ale my wybieramy jednak Sonatinę w Dominowie .

Gość gość
Nam tez bardzo podoba się Sonatina rezerwujemy ja na 2016 r .

Gość MAnu 29
Przygotowania do ślubu były dla nas bardzo stresujące. Najbardziej stresowała nas cała otoczka wesela- kupno sukni, wybór zespołu itp. W takim zamieszkaniu nie było czasu zaplanować dekoracji. Postanowiliśmy temat wystroju przekażemy fachowcom , i to była bardzo dobra decyzja. Byliśmy zachwyceni, nasi goście także, dbałość o szczegóły Wszystkim Parom Młodym polecamy http://www.dekoracjetorun.pl/dekoracje-weselne-sal-kosciolow-torun/.