Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oby nie to

czy mogę być w ciąży??

Polecane posty

Gość oby nie to

witam. wiem że dużo podobnych tematów już było ale proszę, odpowiedzcie. Kochałam się z facetem 2 dni przed okresem, bez zabezpieczenia. na drugi dzień miałam gęsty biały śluz a teraz nie dostałam okresu tylko plamienia.... powiedzcie że nie jestem w ciąży

Gość przyszłaaamamaaa
Jesteś oczywiście, gratulacje:)

zawsze jest ryzyko ciąży przy seksie bez zabezpieczenia, 2 dni przed okresem powinny byc dni niepłodne, ale wiele czynników mogło wpłynąć na to, że ci sie cykl przesunął, jeśli okres sie nie pojawi za 14 dni zrób test ciążowy i bedzie jasne

Gość moralis
nie wiadomo, może nie. skąd wiesz, że kochałaś się przed okresem? przecież zawsze się może okres opóżnić, cykl skrócić/wydłużyc... to, że się kochasz przed okresem nie da ci 100% pewności

Gość kjudcdgyugfi
możesz byc w ciąży a o czym ty myślałaś uprawiając seks bez żadnego zabezpieczenia ? jasne, że możesz byc w ciąży, ponieważ owulacja zawsze może się przesunąc, a plemniki przeżyc w pochwie kilka dni masz nauczkę, zabezpieczaj się

Gość oby nie to
wiem że zawsze jest ryzyko, głupia ja!!! okres powinnam dostać dziś a dostałam tylko dziwnego plamienia

Gość oby nie to
jeśli chodzi o spóźnienie owulacji możliwe. ale staram się obserwować swój organizm i mam zawsze 29 dniowe cykle. tak, jestem młoda i głupia. strasznie żałuję ale za późno. ile może być procent szans?

Gość oby nie to
wiem że wróżek nie ma. cholera ja nie wiem co robić, najlepiej to się zabić ale to za proste

słuchaj jeśli ten śluz był biały to pewnie nie jesteś w ciąży,a miałaś śluz wcześniej?

Gość oby nie to
miałam ale nie aż tyle

Gość oby nie to
nie zawsze ale zazwyczaj. nieraz były "suche" miesiące

Gość oby nie to
ból w dole brzucha... podobny do tego w czasie okresu z tym że boli cały czas i czuje niby 'skurcze' co jakiś czas

szczerze to ja tak miałam jak zaszłam w ciąże,już w tym samym dniu po stosunku mialam pobolewania,a to dlatego że komórka się zagnieżdza,a póżniej pobolewa bo macica rośnie

Gość oby nie to
ja dzień po stosunku nie miałam żadnych objawów. ale też miałaś sytuacje że kilka dni (3-4) przed okresem zaszłaś?

Gość oby nie to
bo mam zawsze co 29 dni więc wyliczone. tak właściwie dziś jest dzień miesiączki a dostałam tylko plamienia. nigdy tak nie miałam

mnie się wydłużył cykl i miała póżniej owulacje a pozatym stosuje npr więc wiem co się dzieje z moim ciałem

Gość oby nie to
czyli twoim zdaniem mogę być w ciąży. przynajmniej mam takie objawy

słuchaj w ciąży są podobne objawy do miesiączki,ale jeśli to jeden dzień to poczekaj,bo po stosunku może się wszystko opóżnić albo przyśpieszyć,zależy od organizmu

Gość oby nie to
wiem, panikuję. ale nie wiem już co robić. dziękuję za odpowiedź

Gość kot ko dak
a moze te plamienia to rozpoczynajaca sie miesiaczka? Przynajmniej ja tak mam: na poczatku tylko troche i pozniej sie dopiero "rozkreca" ;)

Gość oby nie to
ja zawsze miałam pełne krwawienie od pierwszego dnia. Sama już nie wiem

Nie pozostaje nic innego jak test 14 dni po stosunku... Możesz być w ciąży jeśli owulacja ci sie przesunęła, ale jak nie mierzysz temperatury to tego nie wiesz na 100%.