Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iaea

kiedy są wyniki>

Polecane posty

kiedy będa wyniki z poprawkowej matury pisanej 23 sierpnia?

Gość mileandraa
chyba w polowie wrzesnia, a co nie zdalas czegos??

Gość hdfhfgwJFJDS
JA TEŻ PISZĘ POPRAWKĘ, wogóle nie wiedziałam, że jest ona wyznaczona na 23 sierpnia, bo nas nie poinformowali. Mnie się wydaję że wyniki będą troszkę wcześniej niż w połowie września. No ale okaże się

Gość witajcie matoły
:classic_cool:

Gość hdfhfgwJFJDS
ja też matmę>>>>>>>>> trochę lipa

jednego punktu mi zabrakło i już ;/ i teraz lipa bo jak wyniki bedą pozno to ze studiami bedzie kiepsko ;/

Nie będe ci sie tłumaczyc, bo widocznie miałam powód żeby na 30 nie napisac

Cześć iaea:) Też mi zabrakło 1 punktu:(.Wyniki słyszałam,ze maja byc 15 wrzesnia co mnie bardzo zmartwilo bo na mojej uczelin wyniki w II turze sa 14 wrzesnia;/. A tak chce sie dostac na dzienne;(

lewatywa idz sobie moze najpierw naucz sie kultury bo co z tego, ze masz mature a głupia jestes;/ udało Ci sie...

gdyby mi się udało to zdałabym maturę na min minimum, po prostu mam wiedze, a matura to pokazała, jeżeli byłabym tak głupia to myślisz że osiągnęłabym takie wyniki. nie spadłam poniżej 80 % wiec proszę cię, to o czymś świadczy

No ok ale nie wszystkim sie udało wiec po co odrazu krytykowac? Ja tez ze wszystkiego miałam ponad 80%,a nawet z rozszerzonej biologii...Tylko matma mi nie poszła ale mam nadzieje ze sie na dzienne jeszcze gdzies załapie...

Gość ??!!!dddd
możecie próbowac się dostać na dzienne w Bydgoszczy na UKW. Oto info z ich strony. powodzenia na poprawce i głowa do góry Wszystkich tegorocznych maturzystów, którzy przystąpią do egzaminów poprawkowych informujemy, że w dniach 1-3 sierpnia br. ogłosimy na naszej stronie dodatkowy nabór na niektóre kierunki. Jeśli któryś z nich ich zainteresuje i 23 sierpnia zaliczą poprawkowy egzamin maturalny, będą mogli zapisać się na dostępne kierunki studiów. Termin kolejnej rejestracji na studia: 16 września.

Gość Dorka;p
heeey mi tez punkta zabrakło z matematyki;( łącze się z Wami w bólu:(:p

Gość ??!!!dddd
zachęcam do studiowania w Bydgoszczy :)

Lewatywo idź zobacz czy nie ma cię w odbycie? i usuń swoją szanowną dupe z tego forum! Oczywiście, że masz szanse na dzienne studia :)

i kto tu nie ma kultury... prawda jest taka że miejsca na dobrych kierunkach będą zajęte... to jest chyba oczywiste chyba że interesuje Cie socjologia już lepiej idź na zaoczne i mieć lepszy zawód iaea piszesz tak bo sama nie zdałaś mature więc się pocieszasz

nie ide na dzienne studia więc mało mnie to obchodzi ;p Nie pocieszam się, bo wiem, że poprawkę zdam i tak będe studiowac tam gdzie chce, więc nic ci do tego :D

Chciałabym isc na etnologie,fizjoterapie lub filologie rosyjska...wiec moze gdzies jeszcze sie zalapie;/ nie chce isc na zaoczne i nie stac mnie na nie...