Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nana98765

Pracuje ktos w INFORMACJI TURYSTYCZNEJ?

Polecane posty

Gość nana98765

Dzis dostałam wiadomosc z Urzedu Pracy ze moge zlozyc CV w ratuszu - chodzi o prace w Centrum Informacji Turystycznej (roboty publiczne). Jednak trzeba znac biegle niemiecki. Powiedzcie co bym musiała tam robic?? Chciałabym te prace jednak moj niemiecki jest raczej na średnim poziomie.

Gość nana98765
??

Gość nana98765
ok dzięki

Gość DYREKTORE MA MOTOROLE
poza tym wbij sobie do głowy że TY ZNASZ WSZYSTKO BIEGLE ..... i się nie przejmuj... 🖐️ co najwyżej sprawdzą - to nie dostaniesz roboty ;) wtedy trudno .... ale może nei sprawdzą :classic_cool: 🖐️

Gość nana98765
to co mam wpisac w cv że znam biegle skoro tak nie jest??

a polski znasz biegle???? ;) nie rozśmieszaj mnie - zapytam Cię co to jest dyspersja i się okaże że nie masz pojęcia i tego słówka akurat nie znasz :) także wrzuć na luz - i wpisz sobie bardzo dobra 🖐️ i tyle :) te wymagania biorą się stąd że każdy kto cokolwiek dziamie w języku pisze sobie płynnie - a potem się okazuje jak jest naprawdę - jak Twój niemiecki nie wystarczy do obowiązków to może się zdążysz douczyć - jak nie zdążysz to wylecisz - trudno :) 🖐️

Gość nana98765
cóż moge zaryzykowac tylko gorzej jak mnie sprawdzą:)

Gość nana98765
wiec moge wpisac w cv tak? języki: -język niemiecki w stopniu bardzo dobrym -język angielski w stopniu dobrym zwykle pisałam średni, podstawowy bądź zaawansowany;p

jak to gorzej :P jak nie wpiszesz to od razu przegrałaś a jak wpiszesz to masz szansę że nie sprawdzą lub podołasz sprawdzeniu :) jak znam życie to się okażę, że szefowa nie zna słowa po niemiecku i każe CI o czymśpo niemiecku opowiedzieć i będzie oceniać płynność nie mając pojęcia o czym mówisz :D :D :D także wiesz co robić :) 🖐️

Gość nana98765
ok dzieki za rady :)