Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na wesoło i seksownie

w jakich fajnych miejscach kochałyście się ostatnio?

Polecane posty

jak wyżej:) miejsca, nietypowe pozycje, wypróbowane ostatnio fantazje... my ostatnio byliśmy na wakacjach w Portugalii, podczas nieobecność innych członków rodziny kochałam się z mężem na stołku barowym w aneksie kuchennym apartamentu, w którym mieszkaliśmy;) ja oczywiście na stołku... to była jedna z fantazji męza - cudownie i namiętnie było, bawiliśmy się, że jestem turystką a on baristą w tym barze i zapina mnie w zamian za darmowe drinki;p piszcie, dość smędzenia o kupkach i zupkach!

Gość zroznicowana
Chyba watki pomylilas :P

Gość w lesie na masce
samochodu.... i tam poczelo sie nasze dziecko---wiem to na bank :) Kiedys to jeszcze na klatce schodowej w domu moich rodzicow ( wracalismy z pubu ok. 1 nad ranem ). No i raz a przystanku autobusowym :D oczywiscie w nocy...

Gość mamamjsjsjjjs
szczyt fantazji na stołku w pokoju? :/ ale lipa... ost na pełnym parkingu, w jeziorze i w Egipskim morzu

Gość wielka szkoda
MY W SAMOCHODZIE :) , w piwnicy, na działce w altance rodziców :) mamy zamiar powtórzyc samochód ;) a jestesmy juz 10 lat po lubie

Gość mamamjsjsjjjs
aa i w przymierzalni h&m całkiem niedawno...

Gość t5456
a my w aucie znajomych przed dyskoteką ale to dawno było :-) a ostatnio nietypowo to na strychu,jak szukałam czegos chyba ubranek dzieciom to maz tam za mna przyszedł.

nie pytam sie KIEDYS, tylko teraz, ostatnio:D kiedy juz macie te 30tki na karku, albo i wiecej, męża od lat, dzieci, jakąś rutynę itd.. kochalismy sie również na plaży, pustej nocą, również w te wakacje:) próbowalismy też na tarasie, ale akurat sądziedzi obok wylegli;) generalnie uwielbiam seks i nie wstydzę się tego;p

Gość w lesie na masce
O, ja tez na dzialce rodzicow w ich altanie... zapomnialo mi sie :D No i nad jeziorem przy ognisku na kocyku --- dzikie jezioro, gapiow brak.

wczoraj było zwyczajnie, w łóżku przy świecach... ale dzisiaj w pracy dostałam smsa od męża "zapomniałem ci powiedziec, że ostatnio ciągle mam sny erotyczne o tobie" fajnie tak po 7 latach nadal:)

Gość w lesie na masce
W pierwszym poscie nie zaznaczylas jasno, ze tylko kobiety w malzenstwach o dlugim stazu.........................

Gość mamamjsjsjjjs
hmm, a znasz kobiete ktora nie lubi seksu? :) bo ja nie:) na plazy noca nie, ale na srodku jeziora z malym materacem w piekny sloneczny dzien z tlumem na plazy i pod pomostem gdzie na pomoscie stali ludzie, mam nadzieje ze nie domysleli sie ;)

Gość you don't know me
moze maz sie pomylil i sms mial nie byc do ciebie? /zart/

hmm, a znasz kobiete ktora nie lubi seksu? bo ja nie oj znam... a czytając to forum doszłam do wniosku, że tutaj jest ich chyba z 80%:o