Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blisko końca

Dlaczego ja to tak bawi??

Polecane posty

Gość blisko końca

Jestem zakochany w pewnej dziewczynie x czasu, zakochanie zauroczenie, porządanie tłumaczcie sobie jak chcecie. W każdym razie nie mogę bez niej żyć ale tez bym z nią nie był po tym wszystkim bo to by była męka i wogólę toksyczny związek spytałem się jej koleżanki co lubi była też moją koleżanką. Jest tak samo wredna suka jak moja ukochana. Wszystko jej powiedziała i co sobie dodała to tylko ona wie Reakcja jej jest taka że ja to bawi.Gdy tylko może docina mi, śmieje się głupkowato po prostu się popisuje przed tymi idiotkami Sam na sam to tylko spierdala jest spokojna i cichutka żebym tylko nie podszedł. Nie wracam na to uwagi ani na nia dla mnie sprawa jest jasna Tylko dlaczego ona taka musi być nie może być obojętna, dlaczego az tak bardzo chce mnie zniszczyć, ja się ani nie narzucam ani nic a ona po prostu traktuje to jako fajna rozrywka Nie wytrzymuje już tego psychicznie chodź jestem twardy, nie reaguje bo bym ją zabił najchetniej a tego bym nie chciał Nie piszcie mi że jest niedojrzała co z tego wiem o tym Nie podobasz się wiem i co z tego kwestia jest tego żeby mi dała spokój i pozwoliła normalnie żyć i zapomnieć Zabił bym się najchętniej, ale pewnie by się dowiedziała a ja nie chce jej dawać tej satysfakcji jak już coś to najpierw ją zgwałcę:)zatłukę a potem siebie Wiem że to chore ale mi już odbija Nie piszczcie też żebym sobie znalazł inną bo mam wyjebane na inne Nie wiem czemu los mnie tak pokarał. Mam 30 lat nigdy nikomu nie zrobiłem krzywdy, nigdy tez takiej co mi sie nie podobała nie dawałem odczuć że jest według mnie brzydka a wręcz przeciwnie niech się cieszy.Najwyżej powiedziałem że mam dziewczyne i możemy zostać przyjaciólmi Możliwe że gdy to minie ja tez się zmienie i już taki nie będe, ale mimo wszystko bede starał się dalej byc milym facetem Niestety jestem wrażliwy nic na to nie poradze a boli to strasznie Suki odpowiedzcie najlepiej na ostatni akapit Czemu niektóre sa aż tak wredne co wam to daje satysfakcje czujecie sie lepsze bardziej dowartościowane

Gość ddfdfffgfgg
głąbie najpierw naucz się pisać po polsku

Gość czas zablysnac
moj maz ma podobne zdanie i wygladam dzis jak mis panda

Gość blisko końca
i sobie znalazł inną bo z pandą nie chce być:) hahahahahahahahahahaha ale kiedyś cie kochał na zabój pewnie teraz dziwi się czemu

Gość powodzeniaobok
stego co wiemy oprocz tego ze ma 30 lat to krzywde zrobiles nie tylko nikomu ale bardzo wielu ludziom jej najwieksza i ciongle robisz non stop obok od wielu lat i tez czekamy na two j koniec