Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miśka 1308

LITERACKIE ZALEGŁOŚCI - CO PROPONUJECIE???

Polecane posty

WITAM:)! Lubię czytać, ale przez ostatni rok nie miałam czasu (studia). SESJA zakończona sukcesem.. dlatego postanowiłam nadrobić zaległości:) jakie pozycje ostatnio czytaliście? co polecacie? czekam na propozycje:)

Gość Nie jestem pewna, ale
A co lubisz czytać? Jakieś konkretne gatunki?

Gość kajka123
E. Adler,,Kobiety rządzą światem"

nie mam ulubionych gatunków:) generalnie czytam wszystko, co mi w bibliotece w rękę wpadnie:P

To polecam kryminały retro Marka Krajewskiego. Ostatnio wyszły "Liczby Charona", jeszcze nie mam, ale ostrzę sobie ząbki;)

jutro udam się do biblioteki i zobaczę, czy coś z tych wymienionych pozycji jest:) niestety mieszkam w takim małym miasteczku i nie ma wielu pozycji:(

Polecam jeszcze Ewę Białołęcką. Znam ten ból - w moim mieście biblio ma na składzie tylko Coelho i Tolkiena;)

Gość y5jykioe5jm
tortilla flat Steinbecka ksizaka o ludziach z marginesu, ale bardzo zabawna i ciepla

Może jeszcze "Czekolada" Joanne Harris? Niby film jest, ale książka jakoś bardziej mi się podobała. I jeszcze Evanovich Janet - cykl o Stephanie Plum, łowczyni głów. I moja ukochana Anne Rice - polecam całym sercem.

Gość Oksa
Również polecam serię o Stephanie Plum Janet Evanovich, właściwie to dopiero teraz o niej usłyszałam - wiadomo wchodzi film do kin, Fabryka zajęła się wydawaniem, ale naprawdę warto :) Ma wszystko na swoim miejscu - ciekawą fabułą, szybką akcją, sympatycznych bohaterów i porządną dawką humoru. Ze szczególnym podkreśleniem na poczucie humoru ;-)

cala Jezycjade Musierowicz. choc podobno dla nastolatek głównie :P a teraz pamietniki obozowe, jesli lubisz to napisze Ci pare tytułów :) swoja droga idealna tematyka na ciaze moja :D