Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdolnięta szwagierka

moja szwagierka to idiotka

Polecane posty

Gość pierdolnięta szwagierka

mlode leniwe gowno WYciaga kase od starych Ok nie wtracam sie nie moja sprawa Ale ostatnio z pretensjami do mnie, ze moglby jej brat a moj maz dawac kase skoro zarabia dobrze .... panienka 22 lata zdrowa itd mieszkamy za granica Maz w rozmowie z ojcem swoim poruszyl temat leniwej i pazernej siostrusi Powiedzial ojcu, ze to wstyd, zeby dorosla dziewczyna wyciaga po 400 zl na buty a nie poszla zarobic na zachcianki I ze ma brata za granica a nawet sie nie spyta o prace jakas na czas weakacji A ona dzis do mnie pisze, zeby maz jej napisal jaka to prace ma dla niej na wakacje ...... Bo ona nie bedzie dzownic i zeby jej powiedziec jaka to praca Sprzatanie czy praca w barze odpada, bo ona nie bedzie sie przemeczac a jezyka ni zna za dobrze KURWA co za idiotka

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
niezła harpia :P

Gość klaudiiiiiiiiii
ojjj nieladnie tak zazdroscic :) po prostu boisz sie o swoja kase, taka prawda :) ceikawe dlaczego Twoj maz zadzwonil...kto go do tego namowil, co??:) nieladnie tak mieszac w rodzinie meza, Ty hipokrytko :) poza tym, co Cie to obchodzi czy ona pracuje czy nie. Chyba te jej buty leza Ci na sercu ;)

Gość Zinnka
A nikt cie nie nauczyl, ze rodzinie trzeba pomagac?

olej ją - to jej zycie i skoro jej tak dobrze to niech tak lezy i pachnie... jak bedzie chciala kasy od ciebie - wysmiej ją i tyle W małżeństwie ważne jest, by nie tylko dobrać się zaletami, ale i wadami.

Gość ciekawa.jestem
Pomagać trzeba ale wymaganie od kogoś tego że powinien dawać ci kasę bo dobrze zarabia to już trochę inne buty.

Gość klaudiiiiiiiiii
mój szwagier regularnie gwałci mnie szczotką do kibla

Gość mam taką samą owcę
zazdrośnicę bratową,żoną mojego brata- co by nie zrobić i tak jej źle,patrzy na mnie wilkiem,wszystkiego zazdrości i tylko miesza w głowie mojemu bratu. p.s.nie wyciagam od brata żadnej kasy,ale ona nie może znieść że jestem od niej zaradniejsza,sprytniejsza i ładniejsza:P I ty pewnie masz ten sam problem co ona i postanowiłaś tylko mieszać nienawidzę takich małp:O

Gość nie moze uwierzyc 90
szok! ludzie co wy tu wypisujecie, ja pierdole!!! Jaka zazdrość. Ta twoja szwagierka to jakas hrabina. Buty za 400 zł? Chyba ja pojebało. Ona jest jak wrzód na tyłku! Jak tak mozna? Zdrowa, 22 letnia dziwczyna i żeby jej sie pracować nie chcialo? I jeszcze ciagnie kase od brata na jakies duperele. Nie dawajcie jej żadnej kasy. Nie bedzie miala wyboru i pojdzie do pracy. A jak nie to ja bedziecie do konca zycia utrzymywac... :o

Gość mam taką samą owcę
Rozbijam namiot tuż obok stacji metra "Młociny", po czym ze skrupulatnością odmierzam czas, aby równo o godzinie 3:46 zerwać się na nogi i z okrzykiem godnym walczącego wojownika Power Rangers rzucić się na kolportera gazety Metro i wyrwać mu wszystkie magazyny z ręki, a następnie uciec zanosząc się sardonicznym śmiechem szalonego naukowca

Gość sama jestes pasozyt
autorko ale to nie twoja kasa tylko twojego meza. myslisz ze jak wyszlas za maz to cala twoja kasa hehehh

Gość mam taką samą owcę
a co to kurwa autorkę obchodzi,że jej rodzice (tej dziewczyny i jej męża) dają te pieniądze-ich córka,ich pieniądze i ich sprawa.A taka jest prawda,że ją skręca z tego powodu,że to nie ona je dostała:D

Gość MAM LEPSZĄ HISTORIĘ!
Siostra mojego chłopaka, zaszła w ciążę z kolesiem który siedzi, oczywiście zamieszkała u rodziców, i jest na ich garncu, a swojego brata któremu się dobrze układa (mieszkamy sami ,pracujemy) traktuje jak psa. Dodatkowo robi chrzciny na które nie jestem zaproszona bo nie jesteśmy małżeństwem :D oNA MI KURWA BEDZIE DYKTOWAĆ ZASADY ETYKI hahaha głupia kurwa

Gość mam taką samą owcę
robie loda psu mojego ojca

Gość mam taką samą owcę
pies mojego ojca robi loda mi :-(

Gość malinowy soczek
MAM LEPSZĄ HISTORIĘ! Siostra mojego chłopaka, zaszła w ciążę z kolesiem który siedzi, oczywiście zamieszkała u rodziców, i jest na ich garncu, a swojego brata któremu się dobrze układa (mieszkamy sami ,pracujemy) traktuje jak psa. Dodatkowo robi chrzciny na które nie jestem zaproszona bo nie jesteśmy małżeństwem oNA MI K**WA BEDZIE DYKTOWAĆ ZASADY ETYKI hahaha głupia k**wa Ona ci niczego nie dyktuje, tyle ze ma prawo zaprosic na chrzciny wlasnego dziecka kogo chce. Ciebie widac nie chce, wiec nie zaprasza.

Gość Astoria1985r
Moja szwagierka też jest walnięta i to zdrowo. Rozpieszczony bachor i tyle.

Gość malinowy soczek
A co cie obchodzi twoja szwagierka? Wlasnego zycia nie masz, ze intesujesz sie innymi? Ciekawe, jak ty swoje bachory bedziesz kiedys rozpuszczac:)

mam to samo!! Siostra mojego narzeczonego jeszcze na dodatek pracuje, ale rodzicom wogole nie pomaga tylko jeszcze wycaga. Moj K wysyla co miesiac matce pieniadze bo jej rente zabrali a ta zamiast pomoc troche to jeszcze ani grosza nie doloy ani zakupow raz na jakis czas nawet nie zrobi. A jak bylismy u nich i zabralam przyszla tesciowa do fryzjera (tak zeby sie kobieta lepiej poczula i zrelaksowala) to jeszcze krowa zwrocila uwage ze po co pieniadze wydawac na takie rzeczy!! No zesz k*** Niektorzy to maja nierowno...

mam to samo!! Siostra mojego narzeczonego jeszcze na dodatek pracuje, ale rodzicom wogole nie pomaga tylko jeszcze wycaga. Moj K wysyla co miesiac matce pieniadze bo jej rente zabrali a ta zamiast pomoc troche to jeszcze ani grosza nie doloy ani zakupow raz na jakis czas nawet nie zrobi. A jak bylismy u nich i zabralam przyszla tesciowa do fryzjera (tak zeby sie kobieta lepiej poczula i zrelaksowala) to jeszcze krowa zwrocila uwage ze po co pieniadze wydawac na takie rzeczy!! No zesz k*** Niektorzy to maja nierowno...

Gość klaudiiiiiiiiii
buty za 400 zl i co w tym chorego??hehehe, jak ktos napisal - ich sprawa co robia z wlasna kasa, czy ja wywala na wakacje do egiptu czy dadza corce, co cie to obchodzi zazdrosnico ???? twoj maz pewnie jej i tak nie daje, wiec co cie to obchodzi- ja sie pytam po raz kolejny:D gdyby caly czas jej dawal, wbrew twojej woli to byloby cos dziwnego, ale ty go nastawiasz przeciwko niej i jeszcze chcesz zeby on buntowal jej rodzicow. takeigo wrzoda do rodziny wprowadzic to ja wspolczuje - calej jego rodzinie, ty klotliwa wredna s.ko

Gość claruclaru
miałam kiedyś koleżankę, odkąd pamiętam to wmawiała wszystkim jak to brat z zagranicy jej kupi to czy tamto, miał jej kupić samochód, mieszkanie i w ogóle wszystko miał jej kupić. Matka jej tak wmawiała. A jak się okazało że brat jednak nie kupi to mówiła że pewnie go ta jego żona nastawia przeciwko rodzinie. Ja swego czasu miałam bardzo podobną sytuację ze szwagierką ale mam mądrych teściów i szwagierka tez w końcu trochę zmądrzała.

Gość ciekawa panienka
pewnie z tych farbwanych wymalowanych laleczek jak zacznie w koncu pracowac to sprawdzcie czy nei przypadkiem w burdelu hahahahahahahah ps nie znosze takich zadufanych w sobie zdzir :D

Gość jadem jestes napełniona
i po co ci to,olej i zajmij się swoim życiem. Jesli jest tak jak piszesz to nie pozyczaj ty osobiscie pieniedzy,a to co już brat ze swoimi pieniedzmi to już jego sprawa. Wydaje mi sie jednak, ze koloryzujesz i jestes zalosna zadrosnica.

Gość jadem jestes napełniona
* jej brat,a twoj maż

Gość mam pytanie za 100 pkt
a jaki wnosisz TY wkład finansowy do tego malzenstwa?Pracujesz chociaz? Bo jesli nie to sobie możesz tupnąć nóżką:D

Gość mam pytanie za 100 pkt
a jaki wnosisz TY wkład finansowy do tego malzenstwa?Pracujesz chociaz? Bo jesli nie to sobie możesz tupnąć nóżką:D:D:D

Gość ty sie ciesz
że mąż widzi co to jedna, co byś zrobiła gdyby dawał jej kasę??? tak więc ciesz się:)

Gość masz kochana racje
i masz kochana racje sama powinna sobie zapracować na buty nawet za 1000 nie powinno was to obchodzic macie swoje zycie i swoje plany mażenia wydatki a taka smarkula 22 powinna się wziaśc za siebie albo poszukac sobie kasiastego goscia też byla bym, zła jak bym charowała z meżem na cos dla nas dla naszego domu dzieci czy nawet jak bym miała dzieci dopiero w planach to chyba lepiej jak nie masz dziecka odłozyc na najpotrzebniejsze zyczy dla niego a nie fundowac wszystko szwagierce . Ona jak dostanie prezent to powinna byc wdzęczna a jak jej cos tam mało to niech se sama zarobi to wtedy bendzie miała taka prawda nie rozumiem tych osób co pisza o tupnieciu noga musza same być takie same jak i ta twoja szwagierka leniwe i do niczego pa powodzenia

Gość jsdgjdgssdg
tolerowalabym dotację do butów za 50-80złotych dla studenta, ktory nie ma na chleb. ale w dodatku umie byc mily i pomocny, a nie zadzierać nosa i się nosić. mam taką pannę w rodzinie u narzeczonego, zle sie zachowywala i teraz sie pytaja, czemu nie przyjezdzam.....