Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maybelllinnee

Co oznacza jesli facet mowi ze ma do mnie sentyment?

Polecane posty

Bo mam taka znajoma, 5 lat sie znamy i nic. Nie wiem czemu, ona doskonale wie, ze za nia bym w ogien skoczyl, ale mimo to tylko znajomi

bardziej jestem dla niej jak kolega gej :/ wie, ze jak ze mna wyjdzie na impreze to sie do niej nie bede dobieral. Moze dla tego, ze pare razy sie do mnie przystawiala po alko, ale tylko jej dawalem opiernicz. Na trzezwo to spoko moze sie przystawiac, ale takie cos po alko to tylko problemy beda

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Ale to tylko znajoma czy taka dobra przyjaciółka?

hmmm... a skad ta pewnosc, ze ona Ciebie nie chce? Tzn. powiedziala Ci to czy co? Bo wiesz, po alkoholu ludzie czasem robia to co naprawde by chcieli ale sie boja/wstydza na trzezwo.

Tak mi powiedziala "oj my nie bedziemy dobra para, wiec po co to psuc?".jestesmy przeciwnosciami wiec potrafie to zrozumiec. Tak jest dobra przyjaciolka, na tyle dobrze sie znamy, ze wiemy co nam chodzi po glowie

Wiesz, powinienem teraz napisać "Naj naj ma rację" ale kurcze mam trochę tak samo jak Ty :P - patrz poprzednie wpisy w tym topiku.

Przyjaciel ma to do siebie, ze Twoje życie nie jest od niego uzależnione. Mimo wszystko to luźniejsza relacja niż związek-różnice charakteru mogą nie przeszkadzać, jak się pokłócą to najwyżej przez tydzień się do siebie nie odezwą, ale to będzie zupełnie normalne. W związku to nie przejdzie, a przecież to tylko jeden aspekt sprawy.

Oj ja staram sie byc i potencjalnym partnerem i dobrym kolega w ktorym moze znalesc oparcie. wiem who, kobiety sa ciezkie do zrozumienia Ty flawia, ale my sie w ogole nie klucimy, nie mamy o co

Kurcze, do czego to doszlo, zebym ja pisal na kafe o swoich sprawach sercowych :P. ... Spoko Naj naj, biernym nie mam zamiaru byc, mam kilka pomyslow w zanadrzu, które może rozwieją wątpliwości.

Naj naj naj Najnormalniejsza wes sie sprecyzuj co masz na mysli. Bo ja sie staram stworzyc zwiazek i sie do tego przykladam. Jestem pewien, ze zrobilem wszystko co sie da

O co zakład, ze z związku byście mięli :P Mam po prostu wrażenie, że z kumplem łatwiej się jest nie kłócić, bo w gruncie rzeczy jego poglądy/zachowania/bałagan w domu to nie Twój problem. :P Ja ja pomyślę, że miałabym być w związku z którymś z moich dobrych kolegów to mi się nóż w kieszeni otwiera :D

Dokladnie, ja rowniez z ta moja przyjaciolka sie nigdy o nic nie pokłóciłem.

"O co zakład, ze z związku byście mięli Mam po prostu wrażenie, że z kumplem łatwiej się jest nie kłócić, bo w gruncie rzeczy jego poglądy/zachowania/bałagan w domu to nie Twój problem." Rację masz... naturalnie w zwiazkach konflikty wystepuja i to rzecz normalna.

Nie chodzi mi o to, żeby charaktery były identyczne, ale jakaś zgodność być musi, inaczej się poleje krew. Z drugiej strony chyba najlepsze związki to takie gdzie partnerzy są dla siebie przyjaciółmi.

No tak, ale jak znasz kogos bardzo dobrze, to juz wiesz czego sie spodziewac wiec dalej nie ma sie o co kłocic

Bo w związku innych rzeczy się wymaga i to zupełnie logiczne i bezsprzeczne, ale czy to oznacza, że przyjaciele nie powinni ze sobą być? Jak już wcześniej wspominałam, wg mnie miłość bez przyjaźni nie przetrwa.. Przyjaźń bez miłości przetrwa, ale zawsze będzie czymś nie do końca spełnionym.

Heh :P, no dobra, choć jak pisałem bywa, ze znikam z kafe na dlugi czas... Natomiast teraz zadne wieksze kroki sa nie do podjecia bo owa przyjaciolka wyjechala na 2 miechy za granice. Co prawda kontaktujemy sie codziennie (skype, sms, fb) ale wiele zrobic tak sie nie da :P

Naj, naj - tylko co jak jednak nie wyjdzie? I dobranoc. Co do wyjazdu przyjaciółki - samo to, że się codziennie kontaktujecie dobrze wróży :)

Bo ja wiem, ja gadam z ta swoja codziennie przez tel i net. Dalej nic

Dobranoc Naj naj "Co do wyjazdu przyjaciółki - samo to, że się codziennie kontaktujecie dobrze wróży" też mi sie tak wydaje :)

WHO sam zobacz.. Skoro się nadal kontaktujecie pomimo jej wyjazdu, to już o czymś świadczy:) I zaloże się, że Ona tylko czeka na Twój ruch. Jeśli chodzi o odległość, to czym są te 2 miesiące w dobie internetu.. Zleci migiem.. Myślę, że ta "rozłąka" może nawet Wam bardziej pomóc:) Będzie miala czas na przemyślenie, zatęsknienie:) Wszytsko na dobrej drodze, tylko trochę cierpliwości i subtelnych sygnałów:)

kurcze, FUBAR, chlopie, jedziemy na tym samym wózku :P

To może jednak warto to jakoś popchnąć w stronę tych związków, hmm?