Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maybelllinnee

Co oznacza jesli facet mowi ze ma do mnie sentyment?

Polecane posty

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
No warto warto, Tyle, że zarówno FUBAR jak i ja dostaliśmy info w sposób bezpośredni, że "nie" zatem jeżeli coś będziemy kombinować to wyjdziemy na idiotów nie rozumiejących co się do nich mówi.

Juz to bylo naj naj, btw dobranoc Wiem who, bo kobiety dziwne sa, z jednej strony daja sygnal, ze tak, a jak dojdzie co do czego to nie bo cos Fawila ja to popycham od kilku lat, poza tym jak who powiedzial wyjdziemy na idiotow jak bedziemy sie starali w zbyt oczywisty sposob i jest szansa, ze stracimy zaufanie

Wydaje mi sie, ze predzej czy pozniej i tak warto spróbować cos z tym zrobic... przyznam Ci sie, ze jakbym ja mial czekac kilka lat to bym juz dawno spróbował, a nóż się uda - kilka lat się zamęczać to niefajnie. Ja mam to dopiero od krótkiego czasu więc mogę spokojnie sobie jeszcze popróbować "nieinwazyjnych" sztuczek.

Mam kumpla co tak mial, nie wiem dokladnie ile on czekal, ale wydaje mi sie ze cos pomiedzy Tobą a mną (tak z rok, poltora) i ostatecznie powiedzial dziewczynie, ze on nie jest w stanie dluzej ciagnac znajomosci na stopnie przyjacielskiej - "zwiazek albo nic" ... skonczyło się na "nic".

Caly czas sie staram, ale jakos slabo idzie. Niestety poza ta to same pokemony na horyzoncie

Nie, ja nie powiem tak "albo zwiazek albo nic" za wysoko cenie sobie ta znajomosc, poza tym jest jak mowilem nie pokemonem, a wszedzie w okolicy same puste lalki chodza. Moze sie znajdzie jakas inna, tez fajna

Może faktycznie ten kumpel źle zrobił... no nic, ja też ide w kime, trzymaj sie i do zobaczenia na jakichs ciekawych topikach :P