Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtyryrthyr

kupujemy dom ale boje sie ze tam jest jakas zla energia

Polecane posty

Gość rtyryrthyr

mezczyzna ktory go sprzedaje jest chory na nowotwora,jego syn mial wypadek i ma imlent nosa i ust znieksztalcona twarz...drugi syn ma autyzm... czy wierzycie w to ze jezeli w domu jest nieszczescie i jednej rodzinie sie nie wiedzie to moga to byc jakies energie negatywne?

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
LOL, opętany dom :D, tego już dawno nie było :D

Gość rtyryrthyr
gdzie napisalam ze opetntay??o fenksch shui slyszalas?

Gość faffafafafaf
Looo matko stara a glupia..ehhhh w bajki wierzysz?

slyszalEŚ :P, jestem facetem. To 1, a 2... bez przesady, duchów nie ma, to czysty przypadek, ze w tej rodzinie takie rzeczy sie zdarzają.

Gość hanna234
stara a glupia to ty jestes bo zapewne wierzysz w bajki o jezusie chrystusie, kosciele i tej calej pojebanej szopce. ja potrafie widziec energie. energia jest we wszystkim. doslownie. jesli wydarzylo sie duzo zla w tym domu to energia moze zostac ale nie sadze zeby w fenk. shui tkwil problem. raczej jest to zwiazane konkretnie z ta rodzina. jesli masz watpliwosci to mozesz sprowadzic jakas zaufana i sprawdzona osobe ktora by ci powiedziala jaka energia jest w tym domu.

Gość rtyryrthyr
nie wierze w duchy ale w energie zyly wodne...jak ludzie sa nieszczesliwi to energia cierpienia zostaje w domu

Gość rtyryrthyr
nie jestem osoba specjalnie religinjna ani fanatyczką,ale mieszkalam w roznych mieiscach 5 razy sie przeprowadzalam i byly domy ze zdrowie szwankowalo calej rodzinie...byly takie gdzie kasa sie nie trzymala..Kazdy domm to nowy etap w zyciu..Dzis tak sobie to analizowalam..Przestraszylam sie troche...Oni tacy dziwni..Ojciec niby iteligentny ale wydaje sie (ten ktory sprzedaje dom)taki konserwatywny apodyktyczny jak z filmow...Reszta rodziny zwyciszona lekko zastrzszona nawet sie wydawala....Potem ten syn z autyzmem a na koniec ten z deformacją twarzy..przestraszylo mnie to

Ja w trakcie studiów zmieniałem miejsce zamieszkania ... 8 razy :P, i zapewniam, że nie było żadnej różnicy w trzymaniu się pieniądza czy coś w ten deseń - ot, kolejne mieszkanie.

Gość rtyryrthyr
moze przesadzam ale cala japomnia w to wierzy

Naoglądali się za dużo horrorów :P

Gość kochanka 4
Nie wchodz w zaden okultyzm typu, widzenie aury czy inne fen shui to są narzedzia diabla. Jesli w tym domu nie ma milosci poprostu, jesli w tym domu ktos zajmowal sie okultyzmem, to faktycznie zle duchy pozostana w tym domu poki ich modlitwa czy egzorcyzmami sie nie wyrzuci.

ehhh... nie do końca miałem to na myśli :P

Gość kochanka 4
Sama jestes kretynka