Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olol1

Aaaa Pomooocy !

Polecane posty

Jezli chłopak spuści sie w pierwszy dzien okresu czy może dojsc do zaplodnienia? Mam dzisiaj początkowy okres jest ten śluz brązowy zaczął sie ok 20 i chłopak sie spuścił czy może dojśc do zapłodnienia już? DODAM DO TEGO ZE OKRES MAM CO 25 DNI

Gość ona i on 0000
to nie jest możliwe! Idź spać dziecko i juz tyle nie myśl,i nie zadawaj głupich pytań.

Pytam sie !! I Oczekuje normalnej odp a nie boj sie boj ;/

W ciąże można zajść zawsze uprawiając sex.Jeżeli nawet masz regularne cykle przez jakiś czynnik zewnętrzny może zajść zmiana-wszystko jest możliwe.Moja odpowiedz na Twoje pytanie jest------tak mogło dojść do zapłodnienia.

Gość ona i on 0000
No nie umiesz czytać?Trzeba bylo wczesniej myslec a nie teraz zadawac beznadziejne pytania.Ile Ty masz lat?Jezeli uprawiasz sex bez zabezpieczenia to chyba ciązy sie nie boisz???

Chce odp czy mozna zajsc w ciaze w pierwszy dzien okresu

Gość Lady Gagolina
Mozna. Masz krotki cykl, wiec zanim okres sie skonczy juz bedziesz jajeczkowac, a plemniki moga czekac nawet do 5 dni po stosunku.

Gość nlNLsnLSNl
nie można!!!! zreszta pomysl logicznie jajeczko pęka jest okres to o jakiej ciąży mówimy?>????????????????? plemniki nie zalęgną sie juz w rozpadającym się jajeczku

właśnie owulacja mi przypda dopiero ok 14 lipca a to jest dopiero takie brazowe plamienie taki początek..

Gość ona i on 0000
Dziewczynynie ma sensu pisac.My jej odpowiadamy a ona nadal zadaje glupie pytanie!

Gość nlNLsnLSNl
po za tym przed okresem są dni nie płodne wiec z jakiej racji maja być płodne w czasie okresu. Takie bzdury co do ciąży w czasie okresu piepsza tylko te ktore nie potrafia rozroznic plamienia od okresu NARA:)

jedni pisza ze mozna a drudzy ze nie można wiec ? ?

Gość Lady Gagolina
nlNLsnLSNl Oczywiscie ze mozna, bo zanim okres sie skonczy juz pojawia sie nowe jajeczko w jajowodzie. Do zaplodnienia dochodzi przeciez w jajowodzie, a nie w macicy

przypomnialo mi sie ze miesiac temu tez takmialam ze w ten sam dzien co dostalam okres doszlo do wytrysku w srodku i juz czulam ze dostane okres i po 2 godzinach dostalam ale teraz juz bylo jakies plamienie

Gość Lady Gagolina
Do takiej sytuacji dochodzi przy krotkim cyklu. Jak cykl jest dluzszy to czas nieplodny tez jest dluzszy

Gość Lady Gagolina
olol Musztarda po obiedzie.... jak bedziesz w ciazy to bedziesz, a jak nie to nie i niczyje rady tego nie zmienia. Nara :P

Ja już wiem plemniki żyj do 72h a to pierwszy dzien okresu nawet nie taki pierwszy początek początku wiec jak zaczną mi sie dni płodne to te plemników juz nie ebdzie bo watpie żeby pleminiki zyly 5dni