Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zielony_Irys

Czy jest na sali lekarz? Potrzebuję porady.

Polecane posty

Otóż od kilku dni boli mnie dolna szczęka, a ściślej gdy dotykam z zewnątrz wyczuwam jakby guzka, który przy dotknięciu piekielnie boli. Nie jest on na dziąśle, nie ma to związku z zębem. Czy ktoś wie co to może byc?

Gość IMO138321
wezeł chłonny podszczekowy. do lekarza marsz

zależy od czego to jest... ja miewałam bardzo często powiększone węzły chłonne od chorych migdałów :o choć ostatnio miałam je powiększone 2 tygodnie a to wszystko od korzenia zęba wokół którego powstał stan zapalny, usunęłam i minęło :) długo to masz? I pewnie jak przechylasz głowę na ten bok gdzie masz guzek to boli bardziej??

Ja to zauważyłam góra 3 dni temu, nigdy wcześniej nic takiego nie miałam. Tak, jak przechylam głowę to boli, zresztą teraz jak sobie to intensywnie "macałam" to boli mnie cała lewa strona głowy, szczęki. Nie zauważyłam, żebym miała chore zęby, ale zdaję sobie sprawę, że nie wszystko jest widoczne gołym okiem. Kurczę, ja tak nie lubię chodzic do lekarzy, a teraz non stop jak nie dzieciaki to teraz ja :(

To nie macaj wiadomo, że to masz a macanie nic nie da :P Idź do lekarza, to na pewno gardło :) U mnie też tak jest, najpierw chora byłam ja, potem syn a teraz mąż :o

OK, zaprzestaję macania, wzięłam paracetamol i jakoś przetrwam do wizyty u lekarza. Dzięki za poradę. Miłego dnia :-)