Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mogaca juz dalej tak egzys

Kobitki pomozcie mi bo juz nie daje rady...

Polecane posty

Otoz ja jestem lesbijka w meskim ciele. Urodzilem (dzilam?) sie mezczyzna ale zawsze wolalem/wolalam przebywac z kobietami. Teraz mam 25 lat i dziewczyne ktora kocham ale zle sie czuje w swoim ciele. Powinnienem byc KOBIETA i byc z moja partnerka. Ona mnie akceptuje ale nie rodzina i przyjaciele. Nie daje rady

up up

Gość wwsssssssdddddddddccccccc
skomplikowane to

skoro twoja partnerka to akceptuje - nie wiem gdzie masz problem - nie z rodzina zyjesz a z nią ... innymi sie nie przejmuj - z czasem zrozumieją albo nie.. nikogo nie zmusisz do swoich pogladow

Ale nie sadzicie ze panstwo powinno mnie wspierac i taka operacje mi sprawic?! Place na NFZ jak kazdy inny czlonek tej ojczyzny!

no to moze na pocxzatek zostaw fallusa i tylko zacznij sie ubierac jak facet...fakt,ze masz penisa i plemniki bardzo wam w przyszlosci ulatwi zycie-bedziecie mogli miec wspolne dziecko.jesli pozbawisz sie meskosci,to skad potem wezmiecie sperme?plus sam fakt,ze w PL osoby jednej plci nie moga wziac slubu..no i jako kobieta masz mniejsze szanse na rynku pracy..to przykre,ale zeby w tym kraju miec rodzine jedno z was musi byc facetem, inaczej finanse podupadna :(

NFZ coś ci sfinansuje - dobre to było, uśmiałam się :):):) Mój drogi/moja droga - w tym kraju NFZ łoży pieniądze tylko na ludzi u koryta.Każdy inny (czyt.szary obywatel) ma obowiązek płacić składki i broń boże nie chorować,by nie uszczuplić puli.

NFZ coś ci sfinansuje - dobre to było, uśmiałam się :):):) Mój drogi/moja droga - w tym kraju NFZ łoży pieniądze tylko na ludzi u koryta.Każdy inny (czyt.szary obywatel) ma obowiązek płacić składki i broń boże nie chorować,by nie uszczuplić puli.