Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latający Cyrk Monty Ajrona

konczerto!

Polecane posty

a na opener ktoś się wybrał z kafeterii? jak było? miałem jechać ale nie wypaliło, sesję miałem akurat -.-

to się im trafiło dziesięciolecie.. no właśnie coldplay mi szkoda trochę.. ale, za rok pojadę, nie ma bata :D

Życze ci warzywa żeby stado pedałów zrobiło z twojej dupy jesień średniowiecza :) :) :) (LECH Poznań PEDALSKIE NASIENIA) HE HE HE !!!

e tam prince, jedną piosenkę znam jego.. ale ta małpa mnie trochę kusi, może jeszcze kiedyś do Polski zawita :D

S_M to w sumie mogliśmy się nawet tam przypadkiem spotkać, bo też byłem :D black, wiem, że twoje marzenia obejmują całe stado murzyńskich penisów drapieżnie penetrujących twoje gardło i odbytnicę, ale nie przerzucaj swoich chorych imaginacji na innych :)

Bjork nie jest fajna, jest tak depresyjna ze nic tylko w kacie usiąść i podciąć sobie żyły. :O Znam za to jeden jest W.Y.K.U.R.W.I.S.T.Y. cover. ❤️ Greg Dulli zdecydowanie jest moim bohaterem. :) ❤️

Ja nie mówię, ze Bjork nie jest fajna w ogóle, nie jest fajna dla mnie. Przeciez mówie tylko za siebie, nie?

Nie krzyczę, Kochanie. 👄 Steeeej beeejbeeee dąt gooooł ełeeeej...(dąt goł ełej, stej...) ... koz aj kud neweeeer faaaajnf nołbadi to mejk mi dyyyyz łeeeeeej. :D

Czekaj, zacisnę pośladki i spróbuję Ci uwierzyć. :D Piersi mnie bolą. :( Chyba se raka wkręciłam, to ostatnio takie powszechne schorzenie. :( Ale nie przeszkadza mi to właczyć "Music to make love to your old lady by" i myśleć czule o Tobie. :classic_cool:

Aaaaaa !! S M :D No wlaśnie. Prawie reaktywacja. Veeeraaa, Veeeraaaaaaaa...what has become of you? 😭 Does anybody else in here feel the way I do. 😭😭😭