Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OMG!

dodatki z hand made

Polecane posty

Gość OMG!

mam pytanie... kupilybyscie bizuterie hand made nawet gdyby byla drozsza od tej na allegro czy w zwyklych sklepach ze zwykla bizuteria? robiona na zamowienie, projekty autorskie.... macie ulubionych projektantow takiej bizuterii? Podzielcie sie opiniami prosze - bo zastanawiam sie nad dzialalnoscia z hand made ale nie wiem czy ludzie beda chcieli placic wiecej, bo jak wiadomo na allegro jest chinszczyzna (chodzi o te tanie produkty) a jak to wyglada gdzi bransoletka, kolczyki, naszyjnik czy nawet torebka sa drozsze niz w sklepach?

Gość OMG!
up

Gość OMG!
Gość w tarapatach
super! masz tego wiecej? jaki jest obwod nadgarstka? sa tez inne kolory i inne uklady?

Gość OMG!
jestem w trakcie robienia :) jaki ma byc taki bedzie - robie na zamowienie :) kolory i uklady do wyboru :)

Gość swapperka
nawet nie kupiłabym, ale kupiłam! i to nie raz. takie projekty są wyjątkowo oryginalne, a wcale nie muszą być droższe od tych w sklepie. liczy się pomysł i jakościowe wykonanie. jeśli chodzi o jedno i drugie mam same pozytywne doświadczenia :) -------- www.swap-blog.pl - wymieniaj, nie wyrzucaj!

Gość Ja kupuje, ale przewaznie
kolczyki i naprawde nietypowe wzory, bransoletka srednio mi sie podoba.

Też mam ten problem.. robię biżuterie z modeliny, każda para to mój osobisty pomysł, nie powielam kotków piesków itd i niefajnie mi jak jestem wrzucana do jednego modelinowego wora.. Chcę to sprzedawać, ale nie na allegro tylko tak bardziej indywidualnie. Twoja bransoletka bardzo mi się podoba jestem ciekawa jaką planujesz dla niej cenę :) a to moje prace http://kolczyk-i-wisiorek.blog.onet.pl/

Gość kfo wadis :D
można prosić jakiś namiar? :)

To jest tylko część, interesują mnie płaszczyzny i kompozycje przestrzenne, chciałabym otworzyć sklepik internetowy, ale na razie muszę pozostać przy "rozeznaniu" :)

Gość OMG!
kotolotka - ja na poczatek mam zamiar pobuszowac po okolicznych galeryjkach. to raz... dwa... serwisy z rekodzielem autorskim a pozniej sie zobaczy :) kfo wadis :D zapraszam do kontaktu omg.biuro@gmail.com

galeryjki spoko, ale do serwisów podchodzę sceptycznie, ciężko coś sprzedać z ich marżą..