Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malusia1990

Problem , a właściwe 2 z kochaniem

Polecane posty

Gość Malusia1990

Mam mały problem , a właściwie 2 . Lubię bardzo kochać się ze swoim chłopakiem ,ale on on ma problem - jest uszulony na latex . Siusiaka ma bardzo czewonego po wyjęciu z gumki i tu jest problem . Był u lekarza dostał tabletki . Na jakiś czas pomogły ale po miesiacu jest to samo. Dlatego zaczęłam stosować tabletki Yasminelle , ale nie za bardo się po ich czuję . Boli mnie głowa i mam bardzo obfita m.... Dostałam teraz inne tabletki i zastanawiam się czy je skupić czy poprosić lekarza o Nuova Ring. Co myślicie. Drugi problem to ,że bardzo mnie kłopocze jek mój chłopak spuszczając sie we mnie lubi jak wypływa mi sperma. Ja zaraz staram się wycierać chusteczka i biegnę do łazienki i usiąśc na ubikacji siuśnąć , a póżniej wziąc prysznić . Jemu sie to nie podoba bo jak widzi to co ja nie lubie widziec jego to podnieca. Może jestem zbytnio przewrzliwiona. Co sądzicie a moze on jest dziwny. Boje sie wakacji bo wtedy jak myslę będę musiała ciągle zmieniać majtki bo nielubie jak mam mokro i wycieka mi .. ze środka

"że bardzo mnie kłopocze jek mój chłopak spuszczając sie we mnie lubi jak wypływa mi sperma" czekaj to jak był w prezerwatywie to niby jak robił aby z ciebie wypływała sperma? ;D

hahahahahahaha :-D Drugi problem to ,że bardzo mnie kłopocze jek mój chłopak spuszczając sie we mnie lubi jak wypływa mi sperma. Ja zaraz staram się wycierać chusteczka i biegnę do łazienki i usiąśc na ubikacji siuśnąć , a póżniej wziąc prysznić . Jemu sie to nie podoba bo jak widzi to co ja nie lubie widziec jego to podnieca. Może jestem zbytnio przewrzliwiona. Co sądzicie a moze on jest dziwny. Boje sie wakacji bo wtedy jak myslę będę musiała ciągle zmieniać majtki bo nielubie jak mam mokro i wycieka mi .. ze środka

Gość Malusia1990
Jab był w gumce to tego problemu nie było . Było w gumce i tyle. Teraz jak biorę tabletki to zostaje całość we mnie i jak wylatuje bardzo mnie to deprymuje , a on to lubi .

Gość JENOT
To mu o tym powiedz i tyle

Gość Malusia1990
Mówiłam , ale on to lubi i mówił mi ,że skoro jestem kobietą to powinno być dla mnie normalne . Samo to ,że kochamy się do końca i czuję jego przyjemnośc w sobie jest jak najbardziej OK. , Ale pózniej jak wpływa ze mnie i on na to patrzy to bardzo mnie to deprymuje . Wiem ,że jest to może dziwne ale tak czuję i tyle. Czy są dzieczyny ,które mają tski sam prblem.

Gość no to chyba jakieś prowo musi
być, bo nie wierzę, że takie tępe idiotki chodzą po tym świecie... on cię traktuje jak worek na spermę i tyle, nie szanuje. Powiedz mu że nie będziesz się godzić na wszystko, bo to twoje ciało i ty o nim decydujesz. A jak ci powie "skocz z mostu" to też skoczysz?? ludzie no trzymajcie mnie

Gość autorka jest głupia????
czy tylko tępa?

Gość autorka niech
moze poprosi swojego chlopaka, zeby sie jej spuscil na twarz, wtedy z pewnoscia poczuje sie lepiej... albo wytrzezwieje :S

Gość Astoria1985r
A ja tam to lubię.

Gość Malusia1990
Lubię mieć gio w sobie do samego końca . Dlatego łykam tabletki , abysmy mogli mieć oboje przyjemność i nie mieć problemów z ciażą. A,że ma dośc obfite wytryski , a potem ze mnie musi to wszystko wylecieć ,a on lubi na to patrzeć jestem .... Wiem ,że taka jest rola kobiety i pewnie mi to ptzejdzie. A teksty ,że jestem workiem dla mojedo chłopaka jakoś mi nie pasuja

Gość no to moze teraz ja
obrzydliwe.... ble... podniecac sie na widok wyplywajacej spermy... bleeeeeeeeee. na wakacje zainwestuj we wkladki higieniczne to nie bedziesz musiala co chwile majtek zmieniac - zmienisz wkladke. ale widze ze rypanie to niezle bedziecie miec :P

Gość a może coś nowego?
Weź zacznij srać po stosunku i niech popatrzy ...prawiczek kurwa ciekawy świata!

Ja pierd... Jak ja lubie takie teksty :/ Dziewczyna jest mloda i MA , KURWA, PRAWO CZUC SIE SKREPOWANA czym jej sie zywnie podoba! Przyszla po rade a poczytac o swoim stanie umyslowym! Wy od urodzenia byliscie seks-ekspertami bez zadnych zahamowan?

Gość pierdoInij się w beret
razem z dekalogowatą,dwie największe kretynki tego forum :o

oczywiscie nei_nei i dekalogowata :o

no i wypierdaIaj :classic_cool: mozesz jeszcze powiedziec cos do ręki 🖐️ :classic_cool:

Chuj ci w dupie stoi, skurwysynku.:classic_cool: I sam spierdalaj, w podskokach, z wdziękiem i uśmiechem debila, oczyszczając powietrze z zalegającego smrodu.🖐️

Gość mbnmcvnbxvbvcb
no i zaszczekala ci do reki hahaha,co za podroba kobiety ahahahah

Gość mbnmcvnbxvbvcb
i jeszcze druga zyciowa spierdoIina sie pojawila ahahahahaa

Deka, a swoja droga to z ta sperma troche tak jest :D Rzecz w tym, zeby z tego umiec zrobic atut a nie wade :D

Gość łykaj kupę
w tym elitarnym klubie głupich ty możesz objąć tytuł założycielki... większych pustaków niż ty tutaj nie ma,przebijasz całe gimgówno :)