Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaW1983...

Gdzie kupie bielizne dla dziecka na allegro?

Polecane posty

Gość kaskaW1983...

Nigdzie nie moge znalesc takiego sprzedawcy albo ja szukac nie umiem :-( chodzi mi o to zeby u jednego sprzedawcy kupic rajstopy (wola gatta obojetne) majteczki i skarpety dla 3 letniego synka na rozmiar 104,moze któras mama ma sprawdzonego sprzedawcę lub wie gdzie takiego znalesc?Tam gdzie znajdę rajstopy to nie ma majtek itp.

Gość kaskaW1983...
nikt nie pomoze?

Gość hahahahahahahhaahahah
rusz gruba dupe do sklepu debilko a nie jęcz na kafe

Gość do mamadzieci
czy ty idiotko zrozumialas co napisala autorka? ze chce kupc I MAJTKI I RAJSTOPY NA AUKCJI U JEDNEGO SPRZEDAWCY!!!!!! tępy tłuku!!!

sam jesteś tępym tlokiem u tych spzredawców idzie znajsć ze maja wszystko to co napisała autorka trza patrzeć tylko na inne przedmioty uzytkownika ...jedna przesyłka towar u jednego sprzedawcy :) uzywanych majtek bym w zyciu nie kupiła ...nie wiem czego oczekuje autorka używane czy nowe ... wystarczy zajżeć a przedmioty uzytkownika i na pewno sie wszystko znajdzie to co chce

Gość do mamadzieci
idzie znajsc...bozee, z jakiej ty wsi jestes?????

Gość do mamadzieci
trza, zajŻec....ja pierdziel,no debilka:O

Gość bukaaa
Ale jej szkoda czasu na szukanie i chciałaby, żeby ktos jej podał sprzedawcę, jeżeli ma takiego. Chyba sama potrafi wpaść na to, jak szukać. :o Jacy niektórzy ludzie są niekumaci...

Gość kaskaW1983...
dziewczyny nie kłóccie się,ja wiem gdzie szukac i jak pisałam juz szukałam,tyle za np znajdę fajne rajsopt woli i rozmiar odpowiada to ten sprzedawca nie ma majtek i tak w kólko,chciałam porobic synowi wyprawkę "bielizniana" do przedszkola póki mam troche odłozonej kasy na te cele.Teraz mam urlop to chciałam wykorzystac na zakupy a do slepu nie ide z przyczyn osobistych :-)

Gość kaskaW1983...
aha i nowe oczywiscie :-)