Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzemyk w bucie

co jest do cholery?! ktos przesłał mi na meila zdjęcie narzeczonego z inna! WTF?

Polecane posty

Gość rzemyk w bucie

siedzę sobie spokojnie w domu, pracuję i widzę nowa wiadomosc meilowa z nieznego mi adresu. :o otworzylam i myslalam ze spadne z krzesla! dwa zdjecia . na jednym narzeczony w jakim lokalu z jakas panna trzymajacy sie za rece a na drugim jak sie caluja:o obydwa zdjecia o wymownej nazwie "suka" i "dziwka".:o w meilu byla tylko wiadomosc "patrz jak robi cie w balona". i tyle:O próbowałam odpowiedziec na meila, ale nie dalo rady:o stale zwraca mi wiadomosci! kur*a! moj nie wiem czy nie byly narzeczony jest w tej chwili w pracy, jezdzi w ciezarowkach, w weekendy studiuje zaocznie. nie znam tego miejsca gdize robione sa zdjecia tej małpy ze zdjecia tez nie kojarze!

Gość karuzela frela
ale cie zalatwil:d nie chcialabym byc w jego skorze jak sie poajwi u ciebie:D

Gość kupcie te czerowne buty, nei p
haha:D dyma na boku inna i sie wydalo:classic_cool: ladna chociaz ta "malpa"? ile lmacie lat??:D

Gość rzemyk w bucie
a co to ma do rzeczy??:o ja mam 23 on 25 :o

Gość primabelrainna
Być może to facet tej dziewczyny wyslał ci zdjecie, albo sama dziewczyna, ta ze zdjecia. Swoja droga zdradza Cię..wspolczuje..gnoj jeden!

poczekaj jak wroci bo co teraz zrobisz... nie dzwon do niego i nie mow mu nic bo bedzie kombinowal - postaw go przed prawda jak bedziecie sie widziec prosto w twarz mu powiedz o tym !

Gość paulina_malina
ogólnie to myśle że to prowokacja a jak nie to współczuje

Jezeli top aktualne zdjecie to sprawa jest jasna. A ty biedaku swoje przejdziesz, ale koniec koncow bedziesz tomu komus wdzieczne, ze nie wyszlas za chooya

Rzuć go w cholere, zdjęcia mówią same za siebie, a osobie która Ci przesłała te zdjęcia możesz tylkow duchu dziękować. Co za sukinsyn:)

Gość rzemyk w bucie
zdjecia zdaja sie byc "profesjonalne", tak jakby robione z ukrcya? sama nie wiem. nie mam pojęcia kto jest autorem:o

Gość hjkl6789
PROWOKACJA NASZEJ KOCHANEJ KAFETERI:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -KLAKIERA-

Gość rzemyk w bucie
zdjecia sa aktualne:o do konca marca mial zawsze takie dluzsze wlosy a potem ne wiem dlaczego nagle je sciął na krótko:o na tych zdjęciach ma krótkie włosy. ta dziewczyna jest noramlna, bez szalu:o ku*wa

Gość rzemyk w bucie
czy jak czlowiek zawsze zalozy normalny temat to musi byc to prowokacja? dajcie spokoj!! jak sie nie podoba to nie czytajcie!

Gość rzemyk w bucie
poki co , on jest w pracy i wraca w piatek:o

Jak przyjedzie to pokaz mu te zdjęcia i nic nie mów,nie oskarżaj tylko słuchaj...ciekawe jak się wytłumaczy Ps Ładniejsza jest od Ciebie???

Gość pokaż te zdjęcia ;)
ersdtyhjm

Gość oioioioioiu
u nich to juz wszystko prowo,skretyniały od tego cafe ale duoek,wywal go,jezdzi wiec ma czas na dz...i

Gość rzemyk w bucie
zdjecia przyszły o 13:40;/ moze ich autorem jest rzeczywiscie tamtej byly chlopak lub ktos. kto bez powodu nazywa zdjecie" suka i dziwka"?:o

Gość rzemyk w bucie
czy ladna? nei wydaje mi sie. normalna, napewno nie ladniejsza niz ja, napewno "grubsza" i ma blond wlosy, kolo 25. ale co to ma do rzeczy. byismy zareczenim planowalismy za rok slub:o

Gość Jum-Bum Park
puka na boku inną hahaha

Gość rzemyk w bucie
nie mieszkamy razem:o

Gość kolejne prowo na jedno kopyto
:o teraz bedziesz napalać innych zeby pisali do wieczora az chlopak wroci do domu i im opiszesz starcie 😴 Wymysl cos lepszego bo to bylo juz w chuj razy 🖐️

Gość Monika z Albatrosa
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://poznajdate.com i otrzymałam znów tę datę! (( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?