Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiukla

owulka w 29dc czy to możliwe?

Polecane posty

Gość asiukla

ostatnią miesiączkę miałam 6-10 czerwca. zwykle cykle mam 31-32 dniowe, ale ostatni okres przyszedł wcześniej bo już 28 dnia. zwykle w połowie cyklu czuję owulkę- śluz, ból jajników, powiększone piersi od drugiej połowy cyklu, wzdęty brzuch i znowu bóle jajników pare dni przed okresem. ten cykl jest jakiś dziwny nie dość ze zero objawów owulki, to dziś już 29 dzień cyklu a mnie odrobinke wczoraj pobolewały jajniki, z piersiami ani brzuchem nic się nie dzieje. dziś wydawało mi się rano ze mam śluz taki jak podczas dni płodnych, ale czy to możliwe w 29 dc? prosze o opinię: czy waszym zdaniem miałam bezowulacyjny cykl i dostanę okres za parę dni czy może jesli możliwe ze dopiero w 29dc mam owulkę? jeśli tak to kiedy powinnam dostać okres? za dwa tygodnie czy za parę dni?

obie opcje są możliwe, albo cykl był bezowulacyjny i objawy które masz wskazują na okres albo jakiś czynnik wpłynął na tak drastyczne przesunięcie cyklu, teraz masz owulacje (okres w takim wypadku za około 2 tygodnie) jest też trzecia opcja - miałaś owulacje ale bez objawów, to że zawsze masz objawy dni płodnych nie znaczy, że nie może sie zdarzyć tak że owulacja wystąpi bezobjawowo

Gość asiukla
musze poczekać chyba więc na okres nie przyjdzie to znaczyć chyba będzie ze tak drastycznie mi się przesunęła owulacja.. dziwne to jakieś jest nie wiem czy nie powinnam się tym jakoś martwić? ale nie czuję się do końca jak na okres hmm