Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

szamponetka w kolorze braz na rozjasnione wlosy

Polecane posty

czy ktoras z Was tak zrobila?mam blond baleyage..ale chcialabym sprobowac czegos ciemniejszego.myslicie ze szamponetka splucze sie w razie czego do jasnego blondu jaki teraz mam?(mam na mysli pianke albo szampin taki do 4 myc)

Gość ile zarabiasz panie berze
mozliwe ze szamponetka bedzie sie splukiwac BAAARDZO dlugo i bedziesz miec conajmniej dziwny kolor na wlosach.wiec ja odradzam.

Mi na rozjasnionych nawet farba sie szybko splukuje. Na rozjasnione polozylam ciemny blond, po 3 tygodniach mialam znow jasny :D Teraz robie czerwienia, trzyma coraz dluzej ale jeszcze sie jednak splukuje. Ale kazdy wlos jest inny.

Gość ;)))))))))))))))))))))
Nie rób tego! Mi kiedyś szamponetka z rozjaśnianych włosów schodziła na zielono...

dzieki dziewczyny za porady. moja fryzjerka stanowczo odradzila-wlasnie straszac mnie mozliwym zielonym odcieniem(gdy na rozjasnione wloski da sie nieodpowiedni odcien brazu) oraz tym ze moze sie splukiwac barrdzoo dlugo (co wtedy bedzie eyjatkowo zle wygladalo) oraz tym ze moze nie splukac sie do czystego blondu juz wcale. takze wszytkie mialyscie racje.chyba pojde sobie do sklepu z perukami i zobacze jak mi bedzie w ciemnych:P zdecydowanie bezpieczniejsze rozwiazanie.

CarrieBradshaw. a henna spucze sie calkowicie??? ja chcialm zrobic tylko taki maly eksperyment..taka chwilowa odmiane bo w jasnych czuje sie na prawde dobrze. chyba jednak mam za duzo wolnego czasu i zaczynam kombinowac:P

Tak, spłucze. Tylko nie kupuj tej do rozrabiania bo wychodzi gówno. Ta co Ci wkleilam jest w żelu. Możesz ja znaleźć w auchanie. Ja kupuje ja w takiej malej, niesieciowej drogerii. Na allegro tez jest.:)

Polecam kolor orzech laskowy - wychodzi ladny, jasny braz. Czekolada tez jest ladna, tylko wychodzi ciemna strasznie, ale taki bardzo cieply kolor. Tez mam blond wlosy. :)

Gość ile zarabiasz panie berze
ale henny sie nie naklada na wczesniej farbowane wlosy!!!!!!!