Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona i psychiczna baba

Cała prawda o facetach dających złudne nadzieje zakochanym w nich kobietom

Polecane posty

A żebym. A do tego interpunkcja na miejscu, to dopiero szał inteligencji. Óps, inteligęcji. :)

Chcesz powiedzieć, bym się nie łudziła? Okej, pasztetówka przestaje się łudzić.

Gość OneTwo
Kurwa! Nie zawsze tak jest. Ja już na samym początku powiedziałem, żeby spierdalała. Później nawet użyłem takiego słowa w rzeczywistości, to też nic nie dało. Niektóre nawet kurwa, bez nadziei potrafią życie zatruwać.

Gość erwrwtfewtg
Organizacja nie słodź mi tu damom! To jets temat o złych facetach! :D miej wyczucie :)

Właśnie, nie dopytuj i nie analizuj. :) A facetom dających złudne nadzieje należy. . wykastrować. A serio, wszystko rodzi się w głowie. często kobiety widzą to, co chcą zobaczyć. Facet spojrzy a baba widzi " On mnie kocha" i żyje nadzieją, złudzeniami i niespełnionymi oczekiwaniami.

Oczywiście, zakochana do nieprzytomności osoba tak ma. : ] Czy to facet czy baba. A kobiety są mistrzyniami, One kochają rozwlekać, szukać czegoś czego nie ma, dopatrywać się i później cierpieć. :)

On tak na mnie spojrzał, napisał mejla, zatelefonował- On musi mnie kochać. I taka jedna czy druga się napala i kręci się wyobraźnia. I dochodzi do tego, że zaczyna w to wierzyć. Do dóópy z tym. Od teraz jestem złą! Wrr!

Nie, nie opisuję tutaj swojego żywota. Nie martw się. :) Jesteś pierwszym, który mi to mówi. ( żartuję, wiele osób) :)

p.s. a jakie masz z nim skojarzenia? Zechcesz zeznać?

Wiesz, kiedyś (w latach 90-tych) była taka gra komputerowa - Baldur's Gate i tam jedną z postaci był wojownik imieniem Minsc. Owy wojownik zawsze nosił przy sobie chomika imieniem Boo (fonetycznie "Bó/Bu"), który wydawał bardzo fajny odgłosik :D.

Od dzisiaj bądź takim wojownikiem i noś ze sobą Boo/Bó/Bu.

Gość aha i achhhhh
wracajac do tematu: masz absolutną rację. Oni powinni być jakoś naznaczani.

Rozumiem, że Sam czytasz z "ręki"? Ciekawe, ciekawe (chyba wkleję tutaj swoją dłoń) . No i koniecznie się wypowiedz, co byś uczynił gdyby odwrócić pytanie tematyczne. A?

Wypalić draniom na pośladkach albo na czole znamię oznaczające.

Jestem oszustem, draniem i bajarzem. Zwodzę kobiety, daję Im złudne nadzieje, rozkochuję i porzucam.

O, to jest znak. Jeszcze nie wiem jaki, ale pewnie cóś Nas połączy ( może ta złudna nadzieja)?

Ja pałam do Ciebie uczuciem, poczekamy kiedy Ty zapałasz. Wtedy będzie z górki. Połączeni uczuciem złudnym. :)