Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mozecie wyrazic opinie?

tylko powazne odpowiedzi

Polecane posty

jakis czas temu moj chlopak(30 l) podczas kryzysu w naszym zwiazku flirtowal na necie z pewna kobieta .nigdy sie nie spotkali,ona mieszka w innym kraju. dlugo zajelo nam naprawianie wszystkiego,skonczenie kryzysu . problem pojawil sie znow bo ta kobieta wciaz do niego pisze(wiadomosci na nk..wiem nie powinnam tego jako 25 latka robic) ale skasowalm znow dzis wiadomosc od niej na jego koncie. zastanawiam sie czy do niej napisac..nie chce by ona znow namieszala w naszym zyciu..jesli tak,to co? prosze o odpowiedzi...za wszystkie normalne i powazne z gory dziekuje.

Gość niesmutek i niesamotność
ja chyba bym napisała, nie przebierając w słowach

Gość to nie ona miesza
tylko twój facet jest nieodpowiedzialny. Ico?Masz zamiar do końca życia przeganiać różne mieszaczki w waszym życiu?

ale co napisac?nie chce byc dziecinna i pisac jej odwal sie...

Gość Paris z Hilton
bez sensu, robic z siebie zdesperowaną:( raczej porozmawiałabym z facetem, żeby nie pisał z tą dziewczyną, kasowanie jego wiadomości raczej nie poprawia waszej relacji i wzajemnego zaufania

Gość niesmutek i niesamotność
porozmawiac z nim oczywiście, ale jakbym się wściekła, to bym napisała i do niej choć ona może nie wie, ze ten Twój kogoś ma (ciebie)

Gość deretylkoo
co za dziecinada, i co jej napiszesz? ona to robi bo miała jego przyzwolenie, pisze dalej bo nie dostała sygnału, że to koniec, porozmawiaj z nim, jak dorosła osoba

ale ona namieszla juz niezle raz..on tez nie byl bez wiby owszem-macie racje. ale szanujaca sie kobieta nie pisze pewnych rzeczy do faceta wiedzac ze jest w zwiazku..

ona doskonale wie ze jestem z nim...jeszcze bezczelnie o mnie wypytywala w tej wiadomosci.

A ja bym odpisała że mojego faceta nie ma teraz w domu ale przekaże mu pozdrowienia od niej;) świat by się nie zawalił a mogłoby byc ciekawie ;D

Gość to nie ona miesza
no właśnie ! Ty lepiej zmień faceta

nanaya..a wiesz ze dobry pomysl z jednej strony ale z 2..jesli on sie dowie bedzie wiedzial ze mam haslo do jego konta;/ a to juz jest z mojej strony nie fair..wiec chyba lepiej zeby tegom nie wiedzial.

ale posluchajcie -czy Wy pisalysbyscie do zajtych facetow???????bo ja np nie...ona mieszka nawet w innym kraju..robi to specjalnie zeby namieszac.

Gość to nie ona miesza
czy ty kobieto nie rozumiesz, ze gdyby twój facet nie chciał to ona by nie pisała? Miej do niego pretensje

powiem tak on do niej pierwszy nie pisze,powiedzial ze nie chce miec z nia kontaku juz raz ale do niej to nie widac nie dotarlo!!

Gość to nie ona miesza
to on tak mówi . A czy masz pewność, że nie odpisałby gdybyś mu wiadomości od niej nie skasowała?

Skoro wiesz że z nią pisze nie możesz z twojego konta napisac np. przepraszam wiem że możesz mi pomóc, wiem, że rozmawiasz z moim mężem, ostatnio mieliśmy problemy, teraz znów jest idealnie, ale nie wiem nadal dokładnie o co mu chodziło, chciałabym się dowiedziec więcej od ciebie a z nim nie chcę o tym rozmawiac bo nie chcę wprowadzac złej atmosfery a zwyczajnie skoro on się zmienia dla mnie to ja teraz chciałabym to co złe zmienic by mu już nic nie przeszkadzało... ;p

wchodzila tez na moj profil..wiec jakies tam usprawiedliwienie mam do napisania tego

to nie ona miesza gdybym miala pewnosc ze nie odpisze to bym nie kasowala tego.po prostu sie boje:(nie chce znow tego przechodzic co wtedy

Dodałabym oczywiście pozdrowienia, i podziękowania "liczę na pomoc i z góry za nią dziękuję " plusy 1) w jej odp. zobaczysz jaki ma stosunek do ciebie 2) masz alibi, że chciałaś dobrze wiem jestem straszna ;D ale to facet jest tutaj tym złym, więc nie widze przeciwskazań...od faceta się prawdy nie dowiesz... a jakieś wnioski z małej intrygi wyciągniesz... ;p

Gość to nie ona miesza
to nie rób wiochy tylko zachowaj się jak osoba dorosła i rozmów się z facetem. Bo z tego wynika, że do końca zycia będziesz go pilnować, szpiegować itp a to nie wrózy związkowi najlepiej