Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swieza zonkaa

3 miesiace po slubie a ja juz mam ochote na innego!!

Polecane posty

Gość swieza zonkaa

az nie moge w to uwierzyc. mam tak mega przystojnego sasiada,ze gdyby chcial to chyba bez namyslu bym sie na niego rzucila i zajechala go az mialby odlezyny na fifulku!!! nie wiem co sie ze mna dzieje, moj maz na mnie tak nie dziala. Jestemy razem 3 lata, slub byl 3 meisiace temu .wszystko uklada sie ok,ale jakby brakuje mi szczypty ////pikanterii? nie wiem ,ale niedlugo chyba oszaleje.

Gość kajwi
jesztes chora! ogarnij się kobieto! 3 miesiace a ty juz chcesz innego faceta??? jestes dziwka a nie zona!!!!!!

Gość ptasiek nastroszony
trza bylo jazde testowa na mezu przed slubem zrobic ... a teraz sie okazalo , ze chujowo dyma

Gość Lunarka
Człowiek to zwierze tylko takie które pohamowuje swoje instynkty. Więc.. albo robisz bydło albo czekasz aż Ci przejdzie.

Gość swieza zonkaa
hamuje sie, ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam. nie wiem czy ten sasiad jakies fromony uzywa czyco,le jak go widze no to normalnie oczu nie moge oderwac a w mojej glowie mam bardzo ''interesujace'' obrazki. moj maz jest spoko w te klocki ,ale cos tak mnie ciaga do tego sasiada ,ze czasami az sama sie boje..... czy cos sie nie wydarzy. tyle dorbze, ze ona jak na razie jest neutralny i sie do mnie nie podwala,ale jakby zaczal no to nie wiem czy bylabym w stanie odmowic....

Gość swieza zonkaa
no i kurwa jasna!! moj maz zaprosil go dzisiaj na piwko do nas. i bede siedziala jak sierota i wlepiac galy w jego zajebista klatee..................

Gość swieza zonkaa
i tak mu dzis wymlaskam jadra