Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UVA/UVB filtr

Mam alergię na słońce a chłopak każe mi chodzić na solarium

Polecane posty

Gość UVA/UVB filtr

A jak mu pokazuje jakie mam uczulenie to mi szuka stron internetowych gdzie są opinie, że opalanie ma raczej korzystny wpływ na egzemę...

Gość ldkh
prowo? 0/10

Gość UVA/UVB filtr
ostatnio zrobił mi taką awanturę...dzis byłam i ręce mnie teraz swędzą strasznie i takie bąble mi powyskakiwały. A on kurwa nić sobie z tego nie robi. zamiast martwic sie o moje zdrowie ciągle mówi, że jestem brzydka bo blada, a ja nie lubię opalenizny. wszystkie te puste lale po solarium wyglądaja strasznie:( nie chce być jak one a musze i to w dodatku muszę przez to cierpieć:(

Gość UVA/UVB filtr
Ja pierdolę,ale jak ktoś napisze,że rucha córkę ogórkiem szklarniowym to nie prowo co nie?

Gość UVA/UVB filtr
upupupupupupupupupupupup

Gość sddssdfdffg
wspolczuje ci durnego chlopasa, moj na szczescie nie cierpi opalenizmy wiec moge miec jasną skorę, zreszta i tak bym miala nawet jakby mnie zmuszal do opalania, a ty strasznie glupia jestes. kopnij w dupe tego żula

Gość UVA/UVB filtr
kurwa przecież od opalania się zmarszczki tylko robią:(

Gość a co Ty własnego zdania
dziewczyno nie masz? I rozsądku ? W JOanne Darc się bawisz ? Wyniesiona na ołtarze za meńczeństwo chcesz zostać ? Jakim prawem kolo Ci rozkazuje, co masz robić albo nie? I po choelre robisz coś, co jakiś pojebany dupek Ci każe, a potem robisz z siebie biedną sierotkę? Łatwiej widać zrobić coś wbrew sobie i potem mieć kogo o to oskarżać, że winien nieszczęścia, niż się zwyczajnie postawić... Jak ja nie rozumiem niektórych bab..