małgorzatka z Krakowa 0 Napisano Lipiec 5, 2011 Mam męża i 2 dzieci.Niby z pozoru super zgrana rodzinka kochajaca sie a ja w sobie sama samiuteńka.Nikt mnie nie zapyta jak sie czuje czy nie zrobic mi herbatki albo jak spedziłam dzien..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Lipiec 5, 2011 Hej! Jak się czujesz? Masz ochotę na coś do picia?:D Widzisz,nie jesteś sama:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małgorzatka z Krakowa 0 Napisano Lipiec 5, 2011 super czesc ciesze sie ze sie ktos odezwal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wesoły Napisano Lipiec 5, 2011 małgorzatko może całusek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Lipiec 5, 2011 puk,puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Lipiec 5, 2011 No no wesoły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małgorzatka z Krakowa 0 Napisano Lipiec 5, 2011 Witam wszystkich jestem tu nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Lipiec 5, 2011 pozdrawiam małgosie ,witaj marika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Lipiec 5, 2011 marika znów pieknie wyglądasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małgorzatka z Krakowa 0 Napisano Lipiec 5, 2011 czesc wesołek fajnie ze chociaz Tobie wesoło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Lipiec 5, 2011 Ba,staram się:) Jak tam Małgorzatko.lepiej już?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Celticmoon Napisano Lipiec 5, 2011 Malgosiu,szukasz przyjaciela czy lokaja z umiejętnością parzenia herbatki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Lipiec 5, 2011 małgosiu czasem tu wpadne tylko dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małgorzatka z Krakowa 0 Napisano Lipiec 5, 2011 oj celticmoon nie rozumiesz ludzi...nie pisz do mnie skoro Cie bawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Lipiec 5, 2011 Wesołku lepiej nie wpadaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Lipiec 5, 2011 ale mężowi nie mów ,dzieciom tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małgorzatka z Krakowa 0 Napisano Lipiec 5, 2011 tak marika lepiej bo wiem ze ktos mnie slucha teraz a w domu mąż mnie nie slyszy...on slyszy tylko siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Lipiec 5, 2011 marika -bo małgosia wpadnie ? czy kobieca zazdrość ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Lipiec 5, 2011 Krzyknij,tupnij nogą i pokaż kto rządzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Celticmoon Napisano Lipiec 5, 2011 Sama w sobie mnie nie bawisz,rozbawilem się konstrukcja zdania.Szukając przyjaciela trzeba sprecyzowac swoje kryteria.Inaczej,zasypia Cie tu malowybrednymi propozycjami seksualnymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Lipiec 5, 2011 Przecież Małgosia nie wspomniała że wpadnie tylko Ty Wesołku. Nie zazdrość:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Lipiec 5, 2011 małgosiu nie rób kotletów na obiad,odstaw od łoza sam przylezie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małgorzatka z Krakowa 0 Napisano Lipiec 5, 2011 czasem jak sie za dobrym to własnie tak sie jest trakowanym.Staram sie jak moge ale to przeciez obowiazek...po co cos doceniac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małgorzatka z Krakowa 0 Napisano Lipiec 5, 2011 dobrze mowisz wesołek ale najtrudniej to wprowadzic w zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misio :P Napisano Lipiec 5, 2011 http://zdrada.naga-klasa.com/index.php?h=921d66e99a297dc972687b069f23835b31524358 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Celticmoon Napisano Lipiec 5, 2011 Może zacznij od rozmowy z tym panem z którym dzielisz loze i gotujesz obiady?Wiem co mówię,sam musiałem zminic dwie zony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Lipiec 5, 2011 marika cie poprowadzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marika10 0 Napisano Lipiec 5, 2011 Małgorzatko powiedz mi jeżeli możesz jaki masz staż małżeński? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesołek 0 Napisano Lipiec 5, 2011 Marika prosze do nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małgorzatka z Krakowa 0 Napisano Lipiec 5, 2011 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach