Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yustina

popękany refleks

Polecane posty

Gość Yustina

w grudniu kupiłam okulary w salonie Vision Express kiedy zrobiło się ciepło na wiosnę zostawiłam je w aucie na 8h potem zauważyłam że szczególnie na jednej soczewce pojawiła się pajęczynka myślałam że czymś je porysowałam wycierając co było niemożliwe,wszystko na to wskazuje że jest to popękany refleks,zastanawiam się czy mogę złożyć w salonie VE reklamację chociaż wcześniej nie wykupiłam tzw ubezpieczenia od zarysowania zniszczenia itp czy uwzględnią mi reklamację? bardzo źle się czuję z takim ,,czymś,,na oku :(( pozdrawiam!

Gość uwaga techniczna
dlatego lepiej omijac Vision Express szerokim lukiem, to nie jest niestety najwyzsza jakosc wykonania okularow :o Taki zaklad bezplatnie serwisuje moje okulary juz 5 lat (wzrok mi sie nie zmienil) a nie byly tanie bo za teflonowe antyrefleksy+oprawki zaplacilam wtedy 625 zl, a za Versace tez z teflonem,ale to juz w Wielkiej Brytanii prawie 200 funtow. Z tym ze jeden i drugi zaklad to male, ekskluzywne rzemioslo. Moge tam przyjsc w kazdej chwili jesli z okularami jest cos nie tak. Sprobuj tam isc, rzecz jasna nic nie wspominaj o tym jak to sie stalo. W koncu nie minelo zbyt wiele czasu od zakupu