Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady w grochy

mój były zwariował do reszty

Polecane posty

pewnie niektórzy pamiętają jak pisałam ze rozstaje się z facetem. no to właśnie olśniło go że jestem cudowna, jak to on mnie nie doceniał i jak mnie kocha. ba! nawet wymyślił że mi pierścionek zaręczynowy kupi l i lezy on w szufladzie :o normalnie ręce mi opadły? zwariował chyba do reszty :o

Gość Trade Mark
a mozesz przypomniec o co chodziło?jaki był powód zerwania

zmęczenie materiału - wspólne on miał ochotę zostać królem podrywu - nie wyszło i teraz sie kaja przede mną :o

Gość facet to świniaaaaaaaaaaa
ja bym mu powiedziała krótko - spieprzaj dziadu!

Gość violka z krakowa
przestań zmyślać

własnie do takiego wniosku dochodzę. już wole prawdę typu "mam ochote tylko na seks" niż pierdolenie że zaręczac się chce. ludzie, przecież nie jestem aż taką kretynką :o

coś Cie jednak ciągnie do niego , co? gdyby zastosował inny trick , była byś złapana i cała oddana...:P

niestety jakoś mu nie idzie. stosuje wszystkie możliwe kombinacje które mogą na mnie zadziałać - jeszcze mu się nie udało. i mam nadzieję ze nie uda mu się mnie przekonac do powrotu. zaręczyny to już takie lekkie przegięcie trochę jak dla mnie. byliśmy kawałek razem. dobrze mnie zna i wie ze to zabolało. ale nie zadziałało a to najważniejsze ;)

dobrze czynisz - nie ulegaj bądź twarda i stanowcza - nie wywołuje się starych duchów panienko....

odeszłam od niego jakiś czas temu, uprosił żebym wróćiła, nagle sam wszystko zepsuł, tym razem mnie nie przekona do powrotu. nie tzreba było mu wszystkiego psuć bez powodu. teraz niech sobie siedzi nieszczęśliwy sam. mam to gdzieś

Gość Martaaaammm
Mam to samo tyle, że z mężem... odeszłam i teraz nagle jest taki biedny, nieszczęśliwy :O a bądz sobie! Dość! Teraz poatrze tylko na siebie i na to co dla mnie jest dobre :) :) :)