Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ziaja202

Nie rozumiem facetów

Polecane posty

W kółko zadaję sobie jedno pytanie: Dlaczego faceci wracają do swoich byłych kobiet pomimo tego, że one ich zdradzały, olewały itp.?? Spotykałam się parę msc temu z moim "wymarzonym" facetem.Pisał do mnie codziennie, spotykaliśmy się.Przywiązałam się do niego i wyznałam mu, że zależy mi na nim(ale nie w taki sposób, że mógłby się wystraszyć).Stwierdził, że narazie nie chce się wiązać.Wiedząc co do niego czuje zaproponował mi... seks bez zobowiązań,a ja ? zgodziłam się(łudziłam się, że w ten sposób go jakoś do siebie przekonam, że nie jestem taka jak inne, zresztą on o tym dobrze wiedział ).Pomimo jego zażaleń na nią- jak ona go zdradziła, jaka to z niej suka itp. jego "żal" minął po msc i się spotykali po "przyjacielsku", stwierdził, że schowa swoją męską dumę i po co ma być na nią zły... a aktualnie mieszka w mieście tam gdzie ona i żyją -jak to jest napisane- w skomplikowanym związku. Faceci jak to z WAMI jest?? dlaczego nie potraficie docenić kobiety, która by Was kochała, szanowała itd? dlaczego wybieracie kobiety, które Wami pomiatają? Minęło parę miesięcy a ja cały czas się zastanawiam co JA zrobiłam źle, ale powoli stwierdzam, że to chyba nie o mnie tu chodzi...

A skąd ja miałam wiedzieć, że się taki okaże...:( staszek- nie wymyślił, znam ją

tak wiedziałam na co się piszę, ale ile jest takich przypadków, że z "zbz" powstają związki, pomimo tego, że wcześniej niczego się nie oczekiwało od tej drugiej osoby.Zresztą on niby niczego ode mnie nie chciał, ale jego zachowanie wskazywało na coś innego. No, ale co z moim pytaniem, czemu on wybrał tamtą? już nie pamięta co mu odwalała?:/

Gość fhfhff
A czemu tyle kretynek latalo za kolo z nickiem Egoist31 apotem placz i zgrzytanie zebow :D

Gość duzo ich łączyło
jestes dziwka a on potrzbuje porzadnej kobietki wreszcie oczy mu sie otworzyły-musiał sie przekonac co stracił mówisz z pomiatała-widocznie zasluzyl na takie pomiatanie a co chcialas go miec na wyłączność? ojej dziwka rozczarowana bylas do jedngo dobrze ci tak suko!

Gość dziewczynoooo zrobiłaś
z siebie taką samą szmatę jak jego była, więc z was dwóch wybrał tę, którą lepiej zna i jest "bezpieczniejsza" :O

Przecież ja nie zdradziłam nikogo więc jak możesz mnie do niej porównywać?

Gość do ciebie,
=> fhfhff A czemu tyle kretynek latalo za kolo z nickiem Egoist31 apotem placz i zgrzytanie zebow" latały" młode i głupie18-23 lata, porucha raz i tyle z tego będzie

Gość resident
Pewnie caly czas myslami byl z nia, to taka nieszczesliwa milosc, albo i szczesliwa jak sie ulozy. Ja wiem, ze jestes normalna. Poszlas po prostu na desperacki krok. I tak dziwne i pochwala wielka za to, ze odwazylas sie na tzw pierwszy krok.

Gość dziewczynoooo zrobiłaś
ja cię nie porównuję ani nie oceniam, tylko piszę ci, jak SAMA zaprezentowałaś się temu chłopakowi :O pokazałaś mu, że wskakujesz do łóżka mężczyznom, którzy cię nie kochają i nie szanują, rozumiesz? czyli, w jego oczach, dajesz każdemu, rozumiesz?

Gość resident
Wlazlas do lozka, za to minus. Ale widac, ze jestes kochajaca. I potrafisz sie podniesc, nie rozpaczasz po nim

Tyle, że on wie dobrze, że ja przed nim miałam tylko jednego partnera z którym byłam ponad 3 lata, więc dobrze wiedział, że sbz jest dla mnie "nowością".Gdybym nie była w nim taka zauroczona i naiwna to bym się na taki układ nie zgodziła... Ona pewnie mogłaby go milion razy zdradzać, a on za każdym razem by do niej wracał, tylko dlaczego? co ona w sobie takie go ma?:/ ja się nie użalam, chcę to zrozumieć, aktualnie mam 3 kolegów, którzy tak "kochają" swoje dziewczyny, które ich zdradzały, że im wybaczają i ponownie są razem..., czy nie mogą sobie znaleźć takiej które by ich nie zdradzały? i były fair?

Gość resident
nie moga, bo sami maja wady

resident staram się nie rozpaczać, ale głupia doszukuję się w sobie co "ja" zrobiłam źle, że on mnie nie chciał :/

Gość resident
Pewnie nic. Wina jest po stronie jego charakteru. Niektorzy lubia takie szmatki. On sam zaproponowal Ci seks bez zobowiazan, to mnie zaszokowalo. Ty sie tylko naiwnie zgodzilas.

Gość resident
Wady tych facetow. Wady charakteru. Pewnie sami zdradzaja.

Gość Antonio de
doziaja202 chyba wiem dlaczego tak się stało... w seksie eksperymentowaliście do buzi, pupci...? czy tylko tradycyjnie...?

resident- mam nadzieję, że kiedyś pożałuje tego, że wybrał sobie taką pannę Antonio de- seks? jakies ok 10 min?...a tak się chwalił "ile to on może" , ogólnie byleby on był zaspokojony...

Gość Antonio de
do ziaja202 ale miał z Tobą do buzi i pupci...?

Gość Antonio de
powiem Ci dlaczego wrócił do byłej !

Gość Antonio de
ja się domyślam i dlatego pytam, żeby się upewnić... miał tak...?

offerma już za nim nie biegam, gdy zrozumiałam, że właśnie ma mnie za nic.