Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reno klijo

jeżdzę starym renault clio pierwszej generacji, czy..

Polecane posty

Gość reno klijo

...mam szansę na dziewczynę?

Gość reno klijo
ale ja lubie to auto, zajalem nim 3 miejsce w kjsach

Gość Tęsknię:((((
myślałam, że zęby

Gość reno klijo
śmiejcie sie ale to nie prowo. szpanerzy wożą się autkami tatusiów i zawsze cośdo nich przylgnie. ja na swoje sam zapracowałem i sam przy nim grzebałem żeby miało przyzwoite osiągi żebym mógł startować w amatorskich imprezach rajdowych. czy wam, panienki nie podoba sie to autko?

Gość Tęsknię:((((
ja się nie śmieję :)

Gość reno klijo
czy któraś z pań jeździ takim samochdzikiem?

Gość reno klijo
no wlaśnie mi kumple i koleżanki mówią że mam damkski samochód strasznie, że do faceta nie pasuje a gleboko w dupach maja moje tlumaczenie ze to damskie autko ma silnik F7R i ponad 150 kucyków pod maską. niektórzy się śmieją nawet :(

Gość właścicielka clio :)
mam takie samo i kocham nad życie:)

Gość reno klijo
no ja mam dokladnie takie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/55/Renault_Clio_I_Phase_I_Dreit%C3%BCrer_1.2_RN.JPG tylko że czarne, ono nie miało wcześniej takiego silnika. kolega, który miał kasiastych starych kupili mu oryginalne clio williams, niestety kolega je rozbil niebanalnie się przy tym charatając, na szczęście wyszedł z tego i dał mi za flaszkę nietknięty silnik F7R ze skrzynią od williamsa, potem długo grzebałem przyz zawieszeniu, odchudzałem i tak dalej i teraz to damskie autko ma setke w 7 sekund no i udało mi sie nim raz przekroczyć magiczne 200km\h ale pójdzie więcej na pewno. ale co z tego jak to autko jest stare i damskie :(

nie zamienię na inne, chyba że się rozleci :O ale na razie ok :) a jak mijam takiego, to się tylko uśmiecham:) właściciele renault clio łączmy się! :D

Gość reno klijo
też sie bałem, tym bardziej żę jeszcze wtedy nie miałem rozpórki porządnej i trzęsło :D w ogóle to będę się bał jeszcze długo zanim zarobię na klatke bezpieczeństwa, z tym, że jak będzie klatka to już na pewno żadna nie wsiądzie :( :(

Gość reno klijo
właścicielko clio, troche mnie denerwuje nastawienie znajomych do tego autka ale też je kocham :) ono coś w sobie ma. ale na podryw nim nie pojade :O

ja max 150 jechałam ale nie ryzykuję, bo jednak stareńkie i się boję o nie, nie o siebie ;)

no coś Ty, ja tylko patrzę na Właścicieli takich samochodów:) Przynajmniej wiem, że nie mam do czynienia ze szpanerem :)

Gość reno klijo
no ja jesteś świr bo bez klatki w kjsach startowałem, szczęscie że nie było dachowania :D nie mam jak sie zaprezentować tym autem bo po ulicy sie nie ścigam, taką mam zasade, natomiast na rajdach to nikt mnie nie ogląda, zawsze komuś coś wypadnie :O

ja mam ten chyba nowszy model, ale też jedynka

a zauważyłeś, że wszystkim odpadają te listwy boczne?:O mnie tez i nie mogę dokupić tych uchwytów