Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reno klijo

jeżdzę starym renault clio pierwszej generacji, czy..

Polecane posty

Gość reno klijo
ja mam 21 latek :)

Gość właścicielka clio :)
jesteś w wieku mojego syna :) bardzo mi miło :)

Gość reno klijo
i tak większa od 3 drzwiowego clio. mnie te seryjne sportówki denerwowały bo słaba widoczność do tyłu była przez tylną szybę :D

Gość lolas232
jeny, ale stary złom do tego damski ja bym sie wstydził takim jeździć mama taki miała chyba z 10 lat temu z okrągłymi światłami już.

Gość reno klijo
mi również ;)

Gość lolas232
o wyrywaniu lasek to stary zapomnij na takiego złoma no chyba, że na ukrainie coś zdziałasz :)

Gość reno klijo
,,mi również ;)" to było do właścicielki clio, lolas ja sie nie wstydze, tylko tak czasami myślę że panienki na takie autko nie zwrócą uwagi :P

w naszej jest super widoczność, lubię jeździć renówką:) Jak się rozleci, kupię następną, może ciut nowszą... ale te następne już mi sie tak nie podobają, szczególnie zad do kitu :O

Gość lolas232
sprzedaj złoma i kup coś nowszego to może jakąś wyrwiesz.

Gość reno klijo
cała druga generacja cliówek mi się już nie podoba, natomiast najnowasza 3 genracja, zwłaszcza 3 drzwiowa jest poprostu śliczna. ale nic nie zastąpi oryginalnej jedynki :)

ja tez mam slaba widocznosc w moim cudzie ale ja jedze na lusterkach:)

te co lecą na auto, to sobie daruj:D takie auto, to super sprawdzian z kim masz do czynienia:) MAJĄ LECIEĆ NA CIEBIE NIE NA AUTO!

tak, ta najnowsza jest fajna :) ale nasze mają niepowtarzalna atmosferkę ;)

Gość reno klijo
lolas, nie opłaca mi sie go sprzedawać bo nikt inny nie umie nim jeździć, w końcu w większości sam go robiłem, ma sporo elementów nieoryginalnych. jak nie czujesz dobrze sprzęgła w tym autku to przy tej mocy albo nawet nie ruszysz albo sie zabijesz, trzeba zebrać go na obroty i ... a z resztą trudno to tłumaczyć bo robienie takiego autka to sztuka kompromisu pomiędzy kasą a osiągmi, więc masa rzeczy nie chodzi tam ja w normalnym aucie. to rajdówka w końcu :D

Gość reno klijo
właścicielko, a widziałaś tą reklamę najnowszej klijówki, takiej białej co na reklamie facet sobie śpiewał i podpatrzył to ojciec jego dziewczyny? zabawna reklama, piękne auto no i styl kolesia.. dosyć podobny do mojego :D

Gość lolas232
to sobie ją zostaw do rajdów, a kup normalne auto do lansu.

ja też i właśnie zawsze szerokim łukiem omijać właścicieli niektórych "okazów" :D oczywiście z przymrużeniem oka :)

Gość reno klijo
no on jest stuningowany ale wewnętrznie, z zewnątrz może się różni tym od oryginału, że jest troszke niższy. a tuningów w stylu szybcy i wściekli nie jestem zwolennikiem, bo mi zależy na jak najmniejszej wadze autka. z resztą spojlery to za chwilę bym pourywał w pizdu :D

tego autka nie trzeba reklamować :) samo jest reklamą :D

Gość reno klijo
lolas łatwo ci mówić. nie stać mnie na inne auto, tym bardziej że w to pakuje sporo kasy 🖐️ mało zarabiam jako super szybki i wściekły dostawca pizzy :D a tak na marginesie niektóre osoby siedzące w temacie dziwią się czym ja tą pizze rozwożę :D

"okazy" to taka przenośnia. Nie mam na myśli jakiejs szczególnej marki, chodziło mi szpan kasą, często nie swoją, a tatusia :)

ja mam taki okaz szpanu, ale sama na niego zarobilam i jest sliczny i szybki ...............:)

Gość lolas232
powiem ci z doświadczenia, że w stare auto nie ładuje sie kasy będziesz potem żałował, że zamiast odkładać kaskę na coś nowego ciągle inwestujesz, ale prawda jest taka, że ze starego złoma to ty nowego auta nie zrobisz, zresztą 150km to i tak dużo więcej z tej puszki chyba nie ma sensu wyciskać bo sie jeszcze zabijesz.