Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reno klijo

jeżdzę starym renault clio pierwszej generacji, czy..

Polecane posty

Gość właścicielka clio :)
trzymaj się młody rajdowcu! Właścicielu najrozkoszniejszej RENI pod słońcem Miło było :) Gonia

Gość właścicielka clio :)
o jak sama, to inna sprawa...

Gość reno klijo
papa właścicielko, miło się gadało :) 🖐️

Gość reno klijo
napiszę Wam coś śmieszniejszego. za niedługo pewnie będę musiał zamieszkać ze swoim samochodem. ponieważ siostra z mężem i dzieckiem wypiera mnie delikatnie z mieszkania, niby moge zostać ale mało miejsca a oni muszą mieć troche prywatności. poza tym dziecko sie drze strasznie. niedługo zorganizuję sobie takie mieszkanko jak ten koleś z filmu Taxi :D nie do uwierzenia :D

Gość reno klijo
garaż jest u mnie w formie drugiego, mniejszego domku, wystarczy to wykończyć. jest normalnie miejsce na autko, schody i na pęterku miejsce na zrobienie kawalerki. teraz w to kase ładuje. fajnie będzie, impreskę tam można będzie śmiało zrobić :)

Gość reno klijo
lolas, nie mam w planie wyciskać więcej mocy. kasa idzie generalnie na sprawy eksploatacyjne, mam poza tym inne wydatki a marzy mi sie jeszcze w tym autku jakaś fajna, homologowana klateczka bezpieczeństwa ;)

Gość reno klijo
oczywiście, jak siewykończy mieszkanko to na pewno będzie biba żeby się dobrze mieszkało potem :D