Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaaa1

Czarne blyszczace legginsy.

Polecane posty

Gość asiaaa1

Chodzicie w blyszczacych legginsach koloru czarnego? Zastanawiam się czy sobie kupic... Bede wdzieczna za opinie...

Gość fajna rzecz tylko
musza wygladac "jak skórzane" bo tylo takie sa teraz modne! ale na jesien lepiej pomysl o skorzanych lub skóropodobnych - naprade praktyczniejsze - w ogole nie przemakaja!

Gość aaaaaaaa i kupuj na allegro
NAJTANIEJ !!!

Gość chodze...
Często w takich chodze. :) Nie mam nic przeciwko... Nawet w jacuzzi mialam kiedys takie ubrane, bo mnie facet zabral na wyjazd wakacyjny, a nie wzielam ze soba kostiumu... Sic! :))) Mialyscie taki przypadek, żeby nie miec kostiumu że soba? Ogolnie bardzo polecam legginsy!!! :)

Gość jak legginsy to tylko błyszczą
Moja żona ma jedne jedyne legginsy: właśnie takie czarne, skóropodobne, ale jeszcze gładsze (sam jej kupiłem:-) ). Jak masz zgrabne nogi, to te legginsy są właśnie dla ciebie, bo są wyjątkowo seksowne. Oczywiście nie teraz, tylko jak będzie chłodno.

Gość asfsfsaf
Miałam. Robiły furorę na ulicy i wśród koleżanek. Bo niby spodnie, ale jednak pupę podkreślają nawet lepiej niż spódniczki. Mmm... Ale drugich takich fajnych nie znalazłam nigdzie. Jak znajdę to od razu kupię.

Gość ofgjodfigjosd
ooooj Tak swietna sprawa. Mega seksowne pod warunkiem ze laska jest ladna a nie gruby pasztet.