Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka8889

Jak to mozliwe ze dziewczyny zniknely w miescie i cisza...

Polecane posty

Gość anka8889

Chodzi mi o Iwone Wieczorek caly czas obserwuje ta sprawe i nic , za moment mija rok i nic cisza, teraz szukaja dziewczyny z wroclawia tez mloda i tez nic o niej nie wiedza . ....

Gość K-O-N-O-P-I-A
dla mnie też to nieppojęte

Gość anka8889
jak to mozliwe ? nie wiem , zeby zadnego slady nie zostalo po nich ?

Gość hjbjhbjhbjh
A wejdź na stronę Itaki -to jest szok -gdzie ci ludzie są?? Też widziałam zdjęcia tej dziewczyny we Wrocławiu:(:( Iwona W. to już raczej nie żyje... kwestia znalezienia ciała pewnie. Straszne jest takie zaginięcie i to co przezywa rodzina -potworne..

Gość anka8889
co do Iwony to nie wiem dlaczego ale tez nie mam dobrego przeczucia a z Kasia z wroclawia mam cicha nadzieje, a policja zamiast dzielac bo wiadomo loczy sie czas to oni przestrzegaja jakis przepisow

Gość anka8889
???

Gość Anoushka30
5 czy 6 lat temu zaginęła Wioletta Skotak miała 20 lat i była w 7 miesiącu ciąży . Interesowała mnie ta sprawa bo znałam dziewczynę. Teraz niedawno jej były przyznał się ze ja zamordował i zakopal ciało nad Wisła ....

Gość anka8889
powaznie ????? a spotkala go kara ?

Gość Anoushka30
Tak. Już wcześniej go wsadzili za jakaś kradzież czy coś i w areszcie nie wytrzymał i się przyznał . Straszne. Zabił ja nożem :( Ja i własne dziecko

Gość anka8889
nie wierze , juz przypominam sobie te sprawe. Jestem w szoku. Duzo jest takich osob co ginie ale nie mowie sie o tym tak glosno jak Iwona W.

Gość tez sie zastanawiam jak to
mozliwe, caly czas sledze jej losy pamietam jaki szum byl rok temu, te wszystkie fora, zbiorki... masakra najgorsze ze nie daje znac ani nic, moga byc rozne wersje wydarzen :( u nas dzisiaj zamordowano 18letnia dziewczyne...tez tragedia dla rodziny ale chociaz wiedza co sie stalo a nie jak rodzina Iwony i innych ludzi...

Gość anka8889
oo jaa. kto zamordowal??

Gość co do Iwony
to na bank nie żyje, ewentualnie jest w jakimś burdelu za granicą, ale raczej to pierwsze. Ta Katarzyna Kobiela nie jest z Wrocławia tylko z Sieradza, ale faktycznie zaginęła we Wrocławiu. też mnie to zawsze dziwi- przecież ludzie kurde nie zapadaja sie pod ziemię, nie rozpływaja się w powietrzu. co to, igła żeby zginęła i jak kamień w wodę...

Gość Wierze w podróże w czasie
Co do Iwony ... Myśle ze albo ja ktoś wciągnął do samochodu i gdzies wywiozl albo ....Jest teraz gdzieś w jakims innym wymiarze jak tysiące ludzi o których ślad zaginął .

Gość a jak myślisz co...
Ludzie giną tylko w statystykach policji. Co się z nią stało? Wsadził ją ktoś do bagażnik, zerżnął parę razy w kakao i zakopał zwłoki - czyli to samo co w przypadku 95% "zaginięć",

Gość co do Iwony
ten link nie działa, wklej jeszcze raz albo napisz imię i nazwisko to sobie wygooglujemy. to w Twoim mieście ją zamordowano?

Nieprawda ze tylko w statystykach policji. Mnóstwo ludzi ginie bez śladu . Moja przedszkolna koleżanka zaginęła 30 lat temu i do dziś jej nie znaleźli.

Gość anka8889
to co sie dzieje u tego goscia na face to szok. Ale to jest pewne ze to on ?

Gość co do Iwony
jak myślicie co się dzieje tymi ludźmi- dajmy na to ktoś wychodzi na chwile po fajki i ginie bez śladu....

Gość anka8889
u nas w miejscowosci jak ktos ost zginal to wylowili go z rzeki pare dni po jego zaginieciu. a ta dziewczyna co ja zabil ten psychol jak miala naimie ?

Gość elaaaaaaaaaaaaaa
"Nieprawda ze tylko w statystykach policji. " :-D :-D :-D A skąd wiesz, że giną naprawdę? Większość zaginięć (mam namyśli przypadki, gdzie osoba nie daje żadnego znaku życia przez rok) to zabójstwa. Jedyna różnica jest taka, że nie ma zwłok, a jak nie ma zwłok to policja się cieszy bo ich statystyki lepiej wyglądają.

Gość anka8889
Ale ze ta Iwona tak przepadla bez sladu ? a co z tym facetem z recznikiem ?

Gość co do Iwony
no bez śladu. od roku nie wiadomo co z nią się stało. moim zdaniem nie żyje

Gość anka8889
tez mi sie tak wydaje. Cos czytlam ze detektyw uwaza ze zamieszany w to byl chlopak ktory pozniej popelnil samobojstwo

z fejsem to prawda zamordowal ja hubert dziewczyna nazywala sie nikola wojtaszek;(

mieszkam na tym osiedlu ale nic nie bylo slychac, dopiero rano zamieszanie.... co za psychol popierdolony, taka mloda dziewczyna:(

Gość bnhgmhj
wspolczuje rodzinom osob zaginionych niektorzy do konca zycia nie dowiedza sie prawdy, koszmar

Są na tym świecie rzeczy które nie snily się nawet filozofom....