Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakapiorek22wrr

Moja kobieta na mnie krzyczy... :(

Polecane posty

Gość Zakapiorek22wrr

Pewnie ten temat odczyta moja kochana perełka :* Od kiedy ja pierwszy raz ujrzałem: -spokojna, miła, i mówiła te czułe słówka dawała buzi i ogólnie anioł kobieta od roku: - krzyczy na mnie, wymyśla tematy do kutni mówi że ją olewam choć widzimy się często a jak sie nei widzimy to dzwonimy do siebie nocami po 2h rozmawiamy no i mowi ze ze mna to nie mozna normalnie porozmawiac, ze jestem osioł, głupi, a jak juz rozmawiamy na powaznie to sie smieje z mnie ze taki mam głos smieszny i i juz to ogolnie zaczyna mnie martwić :( Co mi doradzicie :D???

Gość tgsrthrth
saystka? :D albo cos jej w tobie nie pasi, wkurzasz ja i nie umie ci powiedziec tego, wiec sie zlosci o niewazne rzeczy

Gość niewymagająca
Powiedz że Ci się to nie podoba, że cię upokarza w ten sposób, wyszydza, nabija sie i że nie chcesz żeby tak robiła bo czujesz się z tym źle psychicznie, i się tym martfisz, powiedz jej że musi się to skończyć, Powiedz jej że ma się inaczej do Ciebie odnosić. To znaczy po imieniu. ZAgroź że jeśli nie poprawią sie wasze relacje to od niej odejdziesz bo nie chcesz być traktowany jak 5 koło u wozu

Gość a jest w twoim wieku?
To dość młoda, może powiela zaobserwowane wzorce.

Gość Pitusiowa.....
Kochanie no wiesz Ty co , takie rzeczy .. :( Przeciez "ośle " mowię dla żartu hehehe :P:P wczoraj miałam dobry humor więc się smiałam z byle czego.. mowiłam, ze beda Ci kazały mnie zostawic hahahaha :P

Gość Zakapiorek22wrr
:( teraz tak mowisz :* ...

Gość Pitusiowa.....
jem kupę :classic_cool:

Gość Pitusiowa.....
Dziubek no :P wcale nie ... pogadamy pozniej :P:P

Gość Pitusiowa.....
podszyw :P:P jem tygryski czekoladowe :P

Gość też na nia pokrzycz
:o

Gość Zakapiorek22wrr
no musimy o tym porozmawiac :P

Gość Zakapiorek22wrr
nie umiem na moja perełke krzyczec, a ona twierdzi ze mna kieruje jeszcze no wiecie co :D tego jeszcze nie grali

Gość są dwie możliwości:
- albo ta anioł kobieta od początku miała złe zamiary i kiepsko trafiłeś, synu:(, - albo ta anioł kobieta pod wpływem twojej gupiej osłowatości na wzór twój zmieniła się na gorsze:(. obie opcje do dupy. ja, rzuciłbym ją bez chwili wahania a ty się biedaczysko tak denerwujesz.