Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romakl

chcę schudnąć 15-20 kg

Polecane posty

Gość romakl

Witam,wszystkich forumowiczów :-)mam 26 lat 170cm wzrostu i dużą nadwagę bo ważę 80 kg. Od maja jestem na diecie i właściwie nic nie schudłam. Od wczoraj zaczęłam jakąś dietkę oczyszczającą i zobaczymy czy będą jakieś efekty, podobno przy tej dieice chudnie się 5 kg, ale ja w to nie wierzę. Może wy macie jakieś sprawdzone diety które działają i aż tak mocno nie katują organizmu. Pozdrawiam

Gość romakl
czytałam właśnie pościk o 1000 kcal ale nie wiem czy bym dała radę je liczyć.

od tego masz strony internetowe wpisujesz produkt wagę i Ci wyskakują kalorie:) a liczyć jasne że dasz poza tym liczenie trzyma w ryzach i liczyć będziesz przez pierwszy tydzień później już będziesz wiedziała mniej więcej co ile ma

Gość romakl
właściwie od maja jadłam mniej niż 1000 kcal i nic mi nie zeszło, ja do tego wszystkiego mam jeszcze jakieś problemy hormonalne, brak miesiączki i te sprawy sprawiają że nie mogę schudnąć. Ze 2 lata temu byłam na diecie kopenhaskiej i schudłam na niej tylko 5 kg, chociaż było napisane że minimum chudnie się 7. Waga cały czas stoi w miejscu, a jak coś odejdzie to wchodząc za pare dni na wagę pokazuje więcej niż wyjściowa.

Gość a ćwiczysz przy tej diecie
czy nie? bo to jest istota zdrowego odchudzania mniej kalorii, więcej spalania

brak miesiączki zawsze w takiej sytuacji sądzę iść do ginekologa jak kiedys nie miałam okazało się że mam poważne torbiele.....pewnie Ty nie masz ale i tak możesz spr jak z Twoimi hormonami no i oczywiście tarczycę zbadaj

Gość dcfghjkl
NIE ZREC TO CALA DIETA-------JAK SIE CHCE TO SIE CHUDNIE Z SAMEJ DIETY TEZ NIE SCHUDNIESZ TYLKO MINIMALNIE JESZ.

Gość romakl
chodziłam na basen 2 razy w tygodniu czasem spacery. Ogólnie powinnam w domu ćwiczyć ale jak przychodzę po pracy, zrobię mężowi obiad, posprzątam to już nie mam na nic ochoty.

Gość romakl
byłam u gina, niby wyniki książkowe a jak nie było miesiączki tak jej nie ma. Jem mniej, dużo mniej niż jadłam ale jak mówię to nic nie daje.

wiesz czasami się wydaje że jesz mało ale jak policzysz kalorie to wychodzi dużo bo np.jesz mało ale kalorycznie.....

całkiem możliwe, teraz jak skończę swoją dietę oczyszczającą to przejdę na 1000kcal, mam nadzieję że mi się uda wytrwać i schudnę tyle ile chcę :) może od poniedziałku ktoś przejdzie razem ze mną na tą dietę? :)

właśnie te post czytałam :) jak skończę swoją oczyszczającą to napewno skorzystam z tamtego forum :)

Gość marika888
mam duuzy problem. zawsze mialam nadwage ale odkad biore tabletki anty (3lata) przybylo mi 15kg!! mam 160cm i waze 85kg!! chcialabym schudnac, nie spinam sie ze 20kg w 3tyg, chce stopniowo ale konsekwentnie. miloby bylo gdyby ktos sie przylaczyl. zaczynam od dzis:)