Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka222222

Kryteria przy doborze faceta

Polecane posty

"jakby wyszedł sama byś się na niego rzuciła" masz bardzo wąskie spojrzenie na życie, ale to już nie moja wina

Gość pararelna
Regres proszę zachowac powage bo wezwe gilny ;] lub za maluchem ciagać cię każę;P

przypominasz mi czizas :) tylko ten kolor jakos mi nie pasuje :P

Gość pararelna
Regres zachowaj powage bo wezwe gilny;] LUB ZA MALUCHEM CIAGAĆ CIĘ KAŻĘ;P

Gość pararelna
NIE ZNAM CZIZASA ;P na taką ksywkę bym raczej się nie pisała:] NIE ŻE GŁUPIA HEHE

Gość ytytytytyt
Lucy Windsor - jak to wąskie? zgodne z rzeczywistością...

"przypominasz mi czizas " z tego, co pamiętam z wymiany zdań paralelnej z czizas, ta druga by się obruszyła z takie porównanie ;-)

"zgodne z rzeczywistością..." nie odpowiadam też za to, jak widzisz rzeczywistość (czyli wąsko)

Gość pararelna
No fakt! To ten pawian..hm..;p kojarze:)

z tego, co pamiętam z wymiany zdań paralelnej z czizas, ta druga by się obruszyła z takie porównanie " Lusiu chodziło mi o wstawki humorystyczne ;)

Gość pararelna
ejjj nie podoba mi sie regres że mowisz do niej Lusia:( przeciez to ja mam byc w centrum uwagi!;P

Regres, ja tylko chciałam okazać się pomocna, żebyś np. nie wpadł w przyszłości, a póki co się nie martw - może czizas tego nie przeczyta ;-)

Gość pararelna
A WIESZ CO LUSIA MI MOŻE?;P nie wkurzajcie mnie;p

"Lusia ma tutaj wyjątkowe względy " wiadomo, nie ma to, jak mieć historię obracania się w odpowiednim towarzystwie ;-)

Gość pararelna
LUCY...TAK:( jestem niedopieszczona niczym pozostawiony kociak na stercie tektur przy supermarkecie,jestem tak smutna z tego powodu że prawie obgryzłam sobie paluchy..eh:( życie jest cie fair ale dobrze skoro tak ci zalezy na regresie to go sobie weź,ja wróce do Ridge'a:)mam nadzieje ze stefanie nie bedzie miała nic przeciw temu

Gość syrenejczyk
Lucy Windsor - bo nie wychodzi z szafy. jakby wyszedł sama byś się na niego rzuciła " Jak to juz bywalo w wiekszosci czarnych meskich nickow.

ale dobrze skoro tak ci zalezy na regresie to go sobie weź" ale ja od 11.06 tego roku już nie jestem do wzięcia :D

ParaRelna, doceniam Twój wysiłek pro sarkastyczno-satyryczny, ale nie jestem w stanie udać, że zrobił na mnie jakiekolwiek wrażenie. Mimo to radze trzymać się Regresa, on będzie wiedział, w które regiony kafe Cię skierować, żebyś się poduczyła :)

"już nie jestem do wzięcia " ależ machasz tym tzw kiedyś GPSem, duma Cię jeszcze nie rozparła? ;-)

Gość pararelna
Tak Lucy to takie wspaniałomysl e z twojej strony,o prosze za to taki całuśny buziaczek!:* i wiesz co lizanie tyłka to twoja specjalnosc może regres to doceni hehe

Gość pararelna
FasonAAA to ja nigdy nie miałam:P ale miło ze tak myslalałs hehe

ależ machasz tym tzw kiedyś GPSem, duma Cię jeszcze nie rozparła?" Lusiu raczej liczyłem na jakies skromne życzenia ;)

Ups, wróć! ;-) Regres, na nowej drodze związania życzę Ci żebyś zawsze czuł się dużo lepiej z nią niż bez niej ;-)

te kryteria sa takie glupie ze nie jestem w stanie ich uszeregowac w kolejnosci albo ktos sie podoba albo nie paTrze na osobowosc i charakter i inteligencje i wiadomo wyglad ale na majetnosc i jeszcze wielkosc przyrodzenia?:-O