Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JellyBelly

Co tam slychac na erotycznym ?? :-)

Polecane posty

Gość kolo123
cukrowa a to czemu wolisz grubsze niż dłuższe jak ktoś ma 20 cm to i fi ma że hohoh

kolo123 -> bo długi może prawic że będzie rozciągać/zgniatać itp szyjkę macicy co może być bolesne ;)

Gość kolo123
a kto każe wkladać po same migdałki, chyba że stydnia bez dna,cukrowa z jaką najwiekszą długością się spotkałaś i czy miałas go w sobie

Gość kolo123
jak za długi to można w połowie owinąc małego ręcznikiem i cały nie wlizie

a co chciałbyś aby dziewczyna owinęła ręcznikiem duże piersi bo skaczą podczas seksu? :P

dokladnie levviatan kolo podszkol sie z kobiecej anatomi: ) grubsze dlatego ze bnajwrazliwsze miejsca sa tuz przy wejsciu i pocieranie najbardziej je pobudza a jak taki cienki to co moze? za długi moze sprawiac ból

a co chciałbyś aby dziewczyna owinęła ręcznikiem duże piersi bo skaczą podczas seksu? genialne:) a własnie jakie piersi lubicie

cykrowa -> dlatego jakby się dało to bym dorzucił sobie 2-3 cm do długości i 3 do obwodu :P

jak to jakie? wiadomo że duże ;) choć w sumie ja bardziej patrze na to czy pupa duża i nogi masywniejsze ;)

Gość kolo123
to trzeba wybierać takie zeby im nie skakały,lecę bo wygląda to jak pogaducha 2 GEJFRUTOW, może jutro gdzieś sie znajdziemy, fajnie było sie oderwać od WORKS

sa takie operacje ale nie wiem czy juz w polsce tyko ze to dodaje dł tylko w stanie spoczynku:) to jak z tymi piersiami

Gość kolo123
może jeszcze nie cukrowa jak z tą długością

cukrowa -> to może tak. fajnie by było jakby moja partnerka miała duże/bardzo duże piersi aczkolwiek piersi to nie wszystko co się w ciele kobiety może podobać ;)

Gość kolo123
cukrowa jak byś miała podane na tacy 22 cm i 12cm to który byś wolała

kolo123 -> o obwodzie zapomniałeś :P cukrowa -> no właśnie ja lubię też kobiety o figurze gruszki a nie tylko klepsydry ;)

12 :) sa pozycje które umozliwiaja głebsza penetracje i jest ok a co do długosci nie biore facetów pod linijke a i woczach miarki nie mam

Gość kolo123
duże cyce są dobre dla faceta dla kobitki to samo utrapienie ,bóle plecow , a i ze stanikiem problem , jakis czas tamy znajoma musiała miec operacja na cycochy bo kregosłup niewytrzymywał, po 2kg z karzdego ujęli a i tak zeszli do rozmiaru C

Gość kolo123
jedni mają za krótkie drudzy za duże, kiedyś jak chciałem przelecieć laskę i zobaczyła z czym ma do czynienia to tak skubana ścisnęła cieplutką że łomem bym nie otworzył- chyba się przestraszyła hehehhe

cukrowa kostka -> gruszeczki są fajne ;) jest za co złapać :P a nie ta głupia moda na jak najmniej kilo.

Gość kolo123
cukrowa miałaś kiedyś 2 na raz czy tylko takie niespełnione fantazje

a właśnie kolo123 na krótszym łatwiej wykonać tak zwane głębokie gardło :P

jeszcze nie ale mloda jestem wszystko przede mna:) niektórym gruszk kojarzy sie zgrubszymi kobietami ale to bledne myslenie bo gruszka to poprostu szersze biodra i pupa:)

szersze i zazwyczaj ładniejsze, bardziej kobiece a nie przypominające te męskie (czyli niewiele szersze od tego ile się am w pasie) ;)

Gość kolo123
a może ty , druga + jakiś maczo