Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buba27

chce kupic mieszkanie na tbs-ach bialystok

Polecane posty

Gość buba27

czy ktos z was orientuje sie na jakiej zasadzie to wszystko polega ile sie czeka i jakie sa tego koszta?

Gość khagern
nie warto TBS kolejny wymysl na zdzieranie kasy z biednych

Gość buba27
mozesz napisac cos wiecej na ten temat? dlaczego tak sadzisz?

Mieszkania tbs nie sa o wiele tańsze o cen rynkowych - a nigdy nie będą twoje PRAWDOPODOBNIE! I płaci się baaaardzo wysoki czynsz(wliczona w niego jest rata za ''kredyt'') W ogóle beznadziejnie;/

Gość buba27
powiem szczerze tak mam mieszkanie,w samym centrum bialego. chce je sprzedac i kupic cos tanszego ale wiekszego moze byc do remontu i w odleglosci od bialego do 100km. taki mialam zamiar ale ktos mi podpowiedzilal ze wlasnie na tych tbs sie oplaca no i moj brat tam kiedys mieszkal przez pare lat i nigdy na nic sie nie skrzyl mieszkanie tez mial fajne. to moze w jakiejs spoldzielni mieszkaniowej? nie wiem sama mam 20lat i szczerze mowiac no szukam jakis porad

Co do tych oplat, to przeciez juz mozna wykupic mieszkanie na własnosc, ale osobiscie nie polecam Ci Białostockich tbs-ow, smierdzi nudą w chooy, chociaz wszystko masz pod nosem 1223432345 marketów, rossmann, dentysta, przychodnia itp, ale yebie nuda i tak. :classic_cool:

ale po normalnej rynkowej cenie z tego co czytam, ze wszytskim odsetkami..ale fakt...biora pod uwagę dotychczasowe wpłacone raty...

Gość tbeksiara
w kazdej chwili moga cie wywalic.. bez powodu podnosza czynsz i kiedy chca to dodatkowe oplaty np.podlewanie kwiatow rmont klatki

Gość buba27
czas sobie mozna zawsze zorganizowac. to akurat dla mnie nie stanowi problemu. chodzi mi o te szczegoly wiem ze tam trzeba dlugo czekac na mieszkanie w kolejce. no i w ogole nie orientuje sie w cenqach tych mieszkan.

Gość buba27
a czy sa jakies inne spoldzielnie mieszkaniowe w bialym gdzie mozna dostac tanie mieszkanie?

Ciężko pewnie.. Jak tanie to do remontu/... zdarzają się okazje..

Gość ayris
Hmmm... nie orientuję się za bardzo jak wygląda sprawa z zakupem mieszkań z TBS ale ostatnio widziałam bardzo ładne eM na http://askosa.pl/inwestycje/1-bialystok-berlinga Nawet zastanawiałam się nad wzięciem kredytu i zakupem 3-pokojowego. Niestety póki co muszę odpuścić z racji niepewnej pracy ale kiedyś kto wie :)

Gość gość
Osobiście polecałabym bardziej apartamenty w kompleksie mieszkalnym ultra sonata. My kupiliśmy tam mieszkanie od tego dewelopera http://www.rutkowskidevelopment.pl/dzial-mieszkania . Lokalizacja jest świetna, wszędzie blisko, ładny widok z okien. Mieszkania są bardzo przestronne i ustawne. Nie ma mowy o krzywych ścianach czy innych fuszerkach. 100% perfekcji ;)

Gość gość
Polecam dewelopera Kalter. Najlepszy w Białymstoku..