Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

kurtka zimowo-jesienna

Polecane posty

Gość dobrze ci ktos wyzej
widze, ze jest cena minimlana :D jeszcze jak patrze na koszty przesylki to mi sie smiac che :D to ile ty bedziesz chciala za ta kurtke?

niestety kosztów kuriera nie przeskoczę, wystarczy sobie sprawdzić ile kosztuje na stronce. Co do kosztów przesyłki pocztowej, niestety kurtka jest gruba i nie zmieszczę jej przecież w kopertę bąbelkową, to jak koszty wysyłki mają wynosić np. 8 zł

do fajna babka z forum: , wiem że mam cennik, bo tam wyliczałam koszty. Zresztą jak kogoś zainteresuje aukcja to zalicytuje, a jak nie to nie. Wolna wola twoja :-)

Gość mojej małej tez taka kupilam
w styczniu za 29 zł :D , mala bedzie miala za miesiac 2 latka a dalej jest na nią odrobinę za duża Fajna ta kkurteczka jest, nadaje sie na mrozne zimy?

wszystkie paczki wysyłam sprawdzonym kurierem, który jest bardzo terminowy. Już raz tak wysyłałam paczkę ojcu, różnica był niecałych 5 zł, a paczka szła prawie tydzień. U tego kuriera którym ja wysyłam paczki są u odbiorcy następnego dnia.

moja mała w niej chodziła w sezonie zimowo-jesiennym. Nie miałam drugiej kurtki na zamianę.

Gość jdsjsdhf
Skoro to kurtka zimowa, to chyba nikt jej pilnie nie potzrebuje i kurier raczej nie jest niezbędny. Poza tym kto kupuje kurtkę zimową na początku lipca?

kto? zdziwiłabyś się ile ludzi. Pytałam na jednym forum czy jest sens wystawiać i okazało się, że dużo ludzi szuka już rzeczy cieplejszych. Sama zaczełam kompletować małej garderobę na jesień i zimę

Gość do nuno
kurtke paczka?? litosci, wysyłałam wiele ubranek i takie kurtki pakuje sie do najwiekszej koperty z bąbelkami i idzie na poczcie za max 6 zł.... kurier za 18?? o chryste,naciagasz ludzi po prostu:O

a jakie wymiary ma największa koperta bąbelkowa? jeśli rzeczywiście jest duża, to ok. Kurierem wychodzi 18, radzę sprawdzić a dopiero potem pisać. Ja wszystkie paczki wysyłam przez dhl. Jeśli rzeczywiście duża jest ta koperta i zmieści mi się kurtka ( idę dzisiaj na pocztę i sprawdzę ) to zmienię koszty przesyłki.!!!!!!!!! Ludzi nie naciągam!!!! Radzę sprawdzić inne aukcje, jak np. dzinsów po ile są paczki

Gość do nuno
a co mnie obchodza inne aukcje-mialam swoje i wysyłałam po prawdziwych kosztach,a nie szukalam okazji zeby dorobic na wysyłce:O i nie tłumacz juz sie tym dhl-em, jest tez np pocztex,przesyłki ma naprawde tanie, a dochodza na drugi dzien....

Gość do nuno
a swoja droga to juz widze te mamy, ktore kupuja uzywane ciuszki, jak prosza o wysyłke najszybszym, ale tez NAJDROZSZYM kurierem...taa:O kobieto,jak dolozysz koszt wysyłki to ci wychodzi cena niemal jak w sklepie jak ktos kupuje uzywane ciuchy to mu zalezy tez na najtanszej przesyłce...

Gość mamusieńka..
a ma ktoś na sprzedaż kurtkę minoti z zeszłego sezonu pikowaną??? najlepiej ta laserowo zieloną???

Gość do nuno
o prosze,aukcja wyzej jest dobrym przykladem:)

kobieto co mi piszesz o pocztex-ie wyceniałaś przesyłkę kiedykolwiek ?????? paczka od 0,5kg do 1 kg kosztuje najmniej 55 zł

na poczcie polskiej cena zalezy tylko od wagi przesylki, moze to byc nawet karton

Gość do autorki........
pocztexem wysyłałam paczke wczoraj-wazyla ok 1 kilograma,zaplacilam 16 zl

w takim razie zmieniam koszty przesyłki, żeby nie było, że naciagam!!! a koleżance pod nickiem do nuno radzę sprawdzić wcześniej informacje, bo często piszesz głupoty, jak z tymi cenami przesyłeke kurierskich

Gość do nuno
Nuno, wz sie rąbnij czym cieżkim:O przylapałam cie na sciemnianiu z kosztami wysylki wiec wyjezdzasz, ze jak mam psrawdzic?? no litosci:O

to ja w takim razie chyba nie umiem wyceniać, bo zrobiłam to na stronie poczty polskiej, i z terminem doręczenia standard wychodziło mi najmniej 55 zł, może wysyłałaś zwykłą paczkę pocztą polską a nie pocztex-em

Gość hahaha:D
55 zł? dziewczyno, skąd masz takie informacje? Bo chyba nie z pocztexu:D