Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żurawina z wódką

co takiego jest w szpilkach, że facetów to kręci?

Polecane posty

Gość żurawina z wódką

mój mi każe zawsze do łóżka zakładać jak najwyższe szpilki. Faktycznie mocno go to jara, a ja zastanawiam się dlaczego? Czyżby facet w każdej kobiecie chciał widzieć sukę?

Gość abuahahhahahaahha
"Bo są seksowne?" abuahahahahahha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahaahahaha hihiiihahahahahahaahhahaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhaah dobre,dobre:D:D:D będziesz dzięki tej wypowiedzi na pewnej stronie:D:D:D

Gość żurawina z wódką
ale ja w nich nie śpię, ja tylko na czas sexu zakładam

Gość igtam
I BARDZO ŁADNIE ZE ZAKŁADASZ DO SEXU SZPILKI:) A CO W NICH TAKIEGO JEST? TO STAŃ PRZEZ LUSTREM W SZPILKACH I BEZ I ZOBACZYSZ RÓŻNICĘ:))

Gość igtam
ale długie nóżki jeszcze bardziej wydłużają i jest jeszcze lepiej:)

Gość igtam
każdy lubi coś innego:)a Ty co lubisz ? pod kadra i przy zgaszonym świetle?;)

Nie tylko przedłużają i nie tylko krótkie nóżki. Jeśli kobieta potrafi w nich chodzić, to porusza się w specyficzny sposób, bardzo kuszący. Dla bardziej zaawansowanych fetyszystów dochodzi do tego podziwianie napiętych łydek, linii obcasów, które są jakby przedłużeniem nóg i szeregu rozmaitych estetycznych smaczków. Mnie bardziej kręci kobieta, która potrafi chodzić w szpilkach ale ma powiedzmy przeciętne ciało, niż taka, która nie potrafi ma prawie idealne.

"abuahahhahahaahha "Bo są seksowne?" abuahahahahahha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahahahaahahaha hihiiihahahahahahaahhahaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhaah dobre,dobre będziesz dzięki tej wypowiedzi na pewnej stronie " Nie widziałam w tej wypowiedzi nic śmiesznego, więc parsknęłam śmiechem na cały głos :D :D :D

Gość Neo25
Dla mnie kobieta w szpilkach wygląda pięnie, kobieco, zmysłowo, sexownie, z klasą. Inna sprawa,że w szpilkach kobieta powinna umieć chodzić, bo czasami się widuję dziewczyny/panie które...ledwo idą, ale idą:) I to nie wygląda za dobrze...Ja osobiście podobają się klasyczne czerwone szpilki- sam sex:) I jakoś powiem szczerze, że wole kiedy są wkładane na gołą stopę, wtedy jest czaaaaaad:) Pozdrawiam wszystkie panie chodzące w szpilkach:)