Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniaaaaaaaa

Pomóżcie co ja mam ubrać synowi.....

Polecane posty

Gość maniaaaaaaaa

na dyskoteke w przedszkolu :) elementy lat 60 :( nie mam pojęcia, fajny pomysł z tą dyskoteką-ale szukam i szukam...jedynie co moge ubrać chłopczykowi to skórzana kurtke albo dzwony lub ubranie w kwiaty,a skąd to mam wziąść? Nie mam pojęcia,moze coś doradzicie?

dzwony,koszula w kwiaty to dobry pomysł polataj po ciucholandach,tam pełno takich ciuszkow:)

Gość maniaaaaaaaa
dzięki za szybką odpowiedz :) Tylko ze problem jest-bo dyskoteka w piątek a ja wiem o niej juz długo,ale o tym zeby dzieci przebierac dopiero od wczoraj,takze 2 dni na przygotowanie :(

Gość Ciuchy z lumpa
!

Gość omg :) 1213456
To też co oni wymyslają? To chyba prywatne przedszkole bo są wakacje?Tak? Ciężki temat...bo lata 60 to głównie Beatles czyli fryzury grzybki,styl retro, dziewczynki lepiej można byloby ubrac np kwiaty ale z chłopcem bedzie problem.

Gość no co wy bez przesadyyy
w lumpeksach cieżko bedzie znalezc dzwony!!!! to są lata 60-te !!!jedynie co moglabys tam znalezc to jakas hawajaska koszule.

też kurde mieliśmy dzieci przebrać za to -dzwony -koszula w kwiaty -dorysuj mu pekaesy -jakiś łańcuch wypasiony na szyję

Gość maniaaaaaaaa
a co powiecie o koszuli w krate? gdzieś tam wyczytalam ze pod koniec lat 60-tych wchodziły w mode koszule w krate. Mam jeszcze w domu fajną czapkę w stylu Punk kolorowa i bardzo gęsta w włoski :) ale Punk powstal w latach 70-tych :( noż jakiś koszmar.

Gość jak nie utrzymujecie kontaktów
dzwony i koszula w kwiaty to lata siedemdziesiąte.

Gość drftyuiop
Po jaką cholerę organizują dzieciakom takie imprezy tematyczne. Rozumiem lata 80 bo juz można fajnie dziecko przebrać. Ale lata 60 ??Cięzko coś dziecku znaleźć

to jest jeszcze nic po kilku dniach nauczyciele kazali dzieciom PRZYJECHAĆ NA ROWERACH I BYĆ PRZEBRANYM ZA KROWĘ !!!! to dopiero było wyzwanie

Gość maniaaaaaaaa
dokładnie-też sie z tym zgadzam, cieżko jest przebrac przede wszystkim chłopca! Mam skórzaną kurtke,kiedys moja mama kupiła mu w lumpeksie,ale jak ją zobaczyłam złapałam sie za głowę :) i tak sobie leży w szafie,ale znowu on sie w niej ugotuje :( Mam jeszcze jakąs kamizelke świecącą,ale to raczej taka królewska...może to?

Gość amr2
koszule w kwiaty czy blyszczaca dostaniesz w lumpeksie bez problemu (albo w normlanym sklepie ale na dziale dla dziewczynek :P) gorzej z dzwonami. moze tez zakup zwyczajne jeansy czy sztruksy w lumpeksie i wszyj trojkatne wstami na dole nogawek - rowniez wzorzysty material i dzwony gotowe

Gość amr2
trojkatne wstawki mialo byc...

Gość maniaaaaaaaa
gvgdscr dzięki ze szukasz na allegro,ale ja nie mam na to czasu,dyskoteka jest w piatek a dzis jest sroda,a wiec nie ma szans na tak blyskawiczna przesyłkę.

Gość wykorzystaj to co masz
skoro masz tylko 2 dni na przygotowanie, piszesz ze masz kamizelke,koszule w krate i te kolorowe włosy.Ten styl masuje mi do punków a z tego co wiem oni powstali w latach 70-ych ale to tylko zabawa i przedszkole wiec bez przesady!załóż mu to kolorowe a bedzie zachwycał ;)

Gość maniaaaaaaaa
Zamykając topik podumowanie :) Ta peruka odpada bo to lata 80-te a wiec ubieram go tak Kamizelka i apaszka kolorowa wiązana na czole ,a wiec styl hippis czy jak to sie pisze :) i problem z głowy :) to nie ma byc przebranie jak na bal a tylko elementy przebraniowe. dzieki za poświecenie czasu :)