Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta ra la la

wydzielina z pochwy pomocy

Polecane posty

Gość ta ra la la

Dziewczynki, od 3 miesięcy w każdym cyklu miesięcznym zawsze w połowie mam przez parę dni taką dziwną gęstą wydzielinę z pochwy jest bardzo gęsta i ciągnie się jak klej jest biała i bez zapachowa nie biorę żadnych hormonów,jestem dziewicą i miesiączki mam regularne mam 30 lat...... Co to może być? Bo wcześniej nie miałam tego u gina jeszcze nie byłam.......

taki rodzaj śluzu wskazuje po prostu na dni płodne, mogłaś wcześniej nie mieć go w takiej ilości, a teraz to sie zmieniło, nic nadzwyczajnego brak zapachu i fakt, że nie występuje on cały czas wyklucza jakąś infekcję, to po prostu śluz płodny

Gość 30 lat i dziewica????
lo matko!!! chyba brak seksu i tyle...musisz isc gdzie na miasto i zadupcyc:D i nie bedzie wydzieliny:D

Gość ta ra la la
Dziękuję! chyba po prostu się zmieniam......Pozdrawiam wszystkich

Gość ta ra la la
a Ty nie wiesz że seks z byle kim to pierwszy krok żeby złapać Hiv ? Może ty się dupczysz z kim popadnie bo ja nie

Gość Mirek 35
Autorko chetnie pojme cie za zone :* Tez jestem dziewicem

Gość ta ra la la
He he zaczyna się :-)

Gość Mirek 35
Kawaler bez nalogow, mila aparycja , wlasny dom i firma . Tylko czasu na kobity ni bylo :*

30 la kobieta i jeszcze nie była u ginekologa no to po co to sie wszedzie trabi ze trzeba robic cytologie a pózniej płacz bo sie okazuje ze nowotwór sie pojawił ale to na własne zyczenie

Gość ta ra la la
Wstydze sie pokazywac moje miejsca intymne obcym ludziom

Czy się człowiek wstydzi czy nie do ginekologa trzeba pójść, i nie ma co z tym zwlekać bo później różne można mieć przypadłości. Przecież możesz iść do lekarki wtedy jest dużo łatwiej

Gość Smak Gumy
Tylko dobra guma i solidne gumowanie na komisariacie czynią cuda. Musisz poznać smak gumy na milicji. Lać gumą ile wejdzie i zrobić lewatywę gumową gruszką. Przegumować całą Polskę -- od morza do Tatr. Lać zimnym końcem.