Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojnaG

Dziwne bóle serca

Polecane posty

Gość niespokojnaG

Hej:)) Piszę, bo moze ktoś ma podobny problem i mi doradzi:) Otóz mam 20 lat i od pewnego czasu odczuwam dziwne bóle w okolicy serca- pod lewą piersią. Jest to takie uczucie jak by ktoś siedział mi na klatce piersiowej. Przy tym serce cały czas bije bardzo szybko- średnio 100 uderzeń na minutę! W niedzielę miałam z kolei taki dziwny napad bolu- najpierw zaczęło mnie kłuć w sercu, nie mogłam złapać oddechu, a potem coś jakby pękło, jakby pękła jakaś żyłka i od tego czasu mnie cały czas boli. Nie wiem czy to mogą być nerwobóle, albo przemęczenie. Jutro mam wizytę u lekarza. Ale może ktoś miał albo ma podobnie?

Gość hp siupppppppp
ja mialam podobnie i wykryli arytmie....

Gość hp siupppppppp
i tak nie masz szybkiego rytmu serca bo ja miałam do 150 na minute........a gdzie idziesz do rodzinnego czy do kardiologa? tak by było najlepiej

Gość niespokojnaG
150 na minutę?! O kurcze.... Ja idę do rodzinnego, myśle ze da mi skierowanie do kardiologa i na jakieś inne badania. Miałam też wczoraj robione EKG (załatwione na lewno:P) i z tym jutro pójdę bo rodzinnego..Ale cały czas boję sie ze znowu dostane tego ataku, ja myslałam ze to zawał

A to nie jest przypadkiem kołatanie serca?? tez mam takie coś czasami i jak rok temu robiłam EKG to mi wyszła jakaś arytmia, ale sie nią zbytnio nie przejęłam :)

Gość niespokojnaG
kurcze nie mam pojęcia, chce juz isc do tego lekarza bo tak sie denerwuje..