Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danngorouu789

były dreczy mnie psychicznie nie mam juz sił:( POMOCY!

Polecane posty

ja od miesiąca nie odbieram telefonu od jednego człowieka. A żeby się mniej wkurwiać, a więcej uśmiechać zapisałam jego kontakt Tępy Cieć...i jest mi z tym zajebiście.Gorąco polecam.

Gość nioonia009887
sluchaj jedz nad morze tam jest pelno imprez na pewno kogos poznasz i sobie porobisz jaies zdjecia wtulona w jakiegos przystojniaka ten twoj zwiazek nie ma sensu a on niech nie sciemnia. zacznijs ie stroic bardziej niz zwykle niech widzi jakies zmiany i niech mysli ze rtobisz to dla kogos a nawet powiedz ze masz szansezaczac nowe zycie z kims innym wiec zeby ci nie psul tego i sie juz nie odzywal wtedy przyleci jak pies i sie ty nim pobawisz!!

Gość Zinnka
Jestes beznadziejna....dajesz soba pomiatac, jestes na kazde skinienie jakiegos psychola, niby wiesz ze on sobie z ciebie kpi, ale jednak robisz to, na co on ma ochote....MASZ TO WSZYSTKO NA WLASNE ZYCZENIE....walnij sie w lep albo co i jedz z rodzicami nad morze. Wylacz telefon, nie odbieraj msili...to bardzo proste przeciez i mozna to zrobic. Wystarczy tylko odrobine ruszyc glowa.

Gość Zinnka
prazynka "Tepy ciec" normalnie powalil mnie na kolana:) Swieeeeeeeeeeeeeetny tekst, gratuluje pomyslu. Ja mym chyba za kazdym razem czytajac go pekala ze smiechu:)

Powiedz temu debilowi, że nie pojedziesz nad morze skoro on tego nie chce. Koniecznie też umów się w dniu wyjazdu. Po czym spakuj walizeczkę i jedź ze staruszkami:) Jak będzie dzwonił dlaczego Cię nie ma to nie odbieraj, wyślij smsa z uśmiechniętą buźką. Satysfakcja gwarantowana. Po przyjeździe na Twoim miejscu zaczęłabym sobie robić z łacha jaja. Umawiać się notorycznie i nie przychodzić, gadać o innych facetach, życzyć mu szczęścia itp. Nigdy, nigdy, przenigdy nie dopuszczaj do tego aby jakaś obca łachmyta Cię niszczyła! To sadysta, nie daj się dziewczyno, nie jest warty nawet kawałka obciętego paznokcia Twojej małej stopy;) Trzymaj się. Powodzenia życzę z całego serca.

Zinnka ---> grunt to znaleźć jakieś pozytywy w nieszczęściu. Do autorki : Luca Brasi mądrze radzi.

Gość janka z gdańska
a weź przestań takim debilem się przejmować:) namów jakiś ziomali z innego miasteczka niech go postraszą;) dasz im na piwo i będziesz miała spokój,moi bracia z tatkiem to by takiego nabili jakby mi dokuczał:)

Gość danngorouu789
wiem wiem wiem dobre pomysly mi dajecie tak tez zrobie tylko nie wiem czy ten pomysl zeby robic sobie z niego jaja ma sens czy nie lepiej się calkowcie odciac od niego tylko to nie jest takie proste mieszkamy blisko siebie.. i w malym miescie .. chciala bym wyjechac jak najdalej .. uciec z stąd gdzies i zapomniec tyle krzywdy tyle klamstw co on mi zrobil to sie nie da tu opisac choć bym cala noc tu pisala.. byl czas ze w 3 miesiace schudlam z nerwow prawie 15kg .. bo nic nie jadlam z nerwow .. on i ta jego panna ktora rozwalila wszytko bylysmy szczesliwi do mometu gdy ona się nie pojawila w naszym zyciu wtedy on sie zmienil chcial się mnie na sile pozbyc i robil to w brutalny sposob..

Gość fbgdfbg
Po huj sie z nim spotykasz?? Jakiś frajer jest wazniejszy niż Twoje zdrowie psychiczne??? Szanuj się! Nie jest mi Ciebie żal bo sama sobie to robisz i sama pozwalasz się zadręczać.

Oczywiście, że odcięcie od niego jest najlepszym pomysłem. Kwestia jest taka, że Ty sama poszukujesz z nim kontaktu, a w takim przypadku przynajmniej potraktuj go tak jak on traktował Ciebie.

Gość Gfjgg
Ze co

Gość gsgsgs
danngorouu789----------musisz zerwac wszystkie kontakty.przez takich ma sie zawsze depresje.