Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysiaczekkk

Spóźnia mi się okres, proszę o pomoc..............

Polecane posty

Gość mysiaczekkk

Witam, chciałabym się dowiedzieć czy istnieje prawdopodobieństwo że mogę być w ciąży... Okres powinnam dostać jakieś 4-5 dni temu. W dzień kiedy się go spodziewałam miałam silne bóle w podbrzuszu. Następnego dnia już ich nie był i tak do dziś... Czasem czuję się rozdrażniona, zmęczona, ospała szczególnie rano kiedy wstaję, chwilami mam zawroty głowy, gdy coś zjem piecze mnie w przełyku, czasem mam straszny apetyt, że aż się trzęsę żeby coś zjeść... Piersi wydaje mi się, że nie mam powiększonych, nawet nie są nabrzmiałe jak niekiedy przed okresem. Proszę o Pomoc...... dodam że jutro mam egzamin na prawko,w tym miesiącu miałam dużo stresu, ostatnio też miałam trochę kłótni z chłopakiem dosyć poważnych, i teraz to....

no oczywiście że to może być ciąza, jak się kochałes bez zabezpieczenia to już masz odpowiedz

okres może sie spóźniać przez stres czy był seks bez zabezpieczenia? jak sie spóźnia pare dni to można już śmiało robić test ciążowy

Gość kaaasia22
mi sie okres spóżnia 13 dzien zrobiłam 2 testy wyszly negatywne i tez nie wiem co jes ostatnio tez zyje w stresie,badz dobrej mysli

to zależy od osoby, niektórym niewiele potrzeba żeby sie spóźnił, jak miałam matury to pamiętam że nie miałam okresu w ogóle dwa miesiące...

Gość mysiaczekkk
nie jestem pewna czy kochaliśmy się z prezerwatywą( nie pamiętam)... ale był to stosunek przerywany. zwykle w te dni uważamy z chłopakiem:(

no jak było bez gumki to stosunek przerywany jest prostą drogą do ciąży, zrób test jutro

Gość mysiaczekkk
pamiętam że gdy chorowałam na nerki i miałam silny antybiotyk to też parę dni mi się spóźniał jednak wtedy się tak nie martwiłam jak teraz bo choroba też może na to wpłynąć...

Gość mysiaczekkk
boję sie testu strasznie:( ale to chyba będzie najlepsze rozwiązanie....

jak można kochać sie bez gumki i nie chcieć ciąży, naprawdę wierzysz w to że jak przerwiesz w odpowiednim momencie to nie zajdziesz ? :/ masakra .

Gość mysiaczekkk
ja jakoś nie mam przekonania do tabletek.... zwykle mam regularne miesiączki i mniej więcej wiem kiedy jestem płodna, wtedy prawie zawsze(mówię prawie bo nie pamiętam czy wtedy też) kochamy się z zabezpieczeniem no i nigdy nie darzyło się tak żeby skończył we mnie....

Gość moralis
zrób jutro test i daj znać jaki jest wynik. Bo może sobie to wkręcasz i w ciąży nie jesteś, ale jakieś ryzyko zostaje zawsze, stosunek przerywany nie jest żadną formą antykoncepcji.

Gość mysiaczekkk
zdaję sobie z tego sprawę:/ jutro się wszystko okaże....

Gość moralis
i podziel się jutro z nami tą informacją jakakolwiek ona będzie, ok?

Gość mysiaczekkk
ok

Gość i co?
jak wynik testu?

Gość mysiaczekkk
negatywny:)